Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 83,8
Nuvarande BMI 26,4
Veckans resultat -0,5
Totalt -21,6
Kvar till mål 3,8

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Veckan har gått himla bra, ett lagom stort minus så här när jag närmar mig slutet. Jag kan knappt tro det är sant. Checklistan har fyllts i till punkt och pricka och det har till och med känts roligt. YES! Mycket bra och nu är jag taggad till att fortsätta i samma anda. SÅ GLAD över det! Detta är söndagsvikten då jag inte väger mig när jag går upp mitt i natten som i morse.

Tyvärr har maken smittat mig med en eländig förkylning så jag har ont i halsen idag. =( Hade tänkt lämna blod på blodbussen som idag var på Arlanda men sen kom jag på att jag kanske inte ska göra det om jag ska träna i eftermiddag. Sen kom jag på att jag har ont i halsen och då inte får lämna blod. Sen kom jag på att jag kanske inte heller ska träna med ont i halsen… Så det blev hemgång efter jobbet. Men sen kunde jag inte stanna hemma, solen sken och trots att jag varit vaken sen 04:15 och flängt omkring på Arlanda som alla andra dagar så kändes det som om jag suttit stilla och inne hela dagen. Så medans maken lagade middag så kilade jag ut på en promenad med ett sommarprogram i öronen. Tommy Körberg som sommarpratade. Inte så intressant dock. Alldeles för mycket snack om hans ungar.

Oh, jag vet inte om jag skrivit att jag köpt 12 PT-timmar till?! Fick 2 extra på köpet så nu har jag 15 timmar kvar. Har en lektion inbokad på fredag, min enda lediga dag denna vecka. Usch och fy för gruppledare som inte gör sitt jobb utan pajar hela planeringen för att de är inkompetenta. 58 timmars jobb denna vecka. Kommer vara halvdöd klockan 16 på söndag och då ska jag direkt till buggkursen för att verkligen sätta sista spiken i kistan.

Nej nu är det sängen som gäller 6 timmar tills mobilen ringer.

19 Thoughts on “Vägning vecka 38

 1. Grattis till minuset! Så kul med 15 PTtimmar till. Det är du verkligen värd!

 2. men du? du är ju snart imål! 🙂

  • Det om något känns helt galet. Även om detta första mål är satt lite väl högt i vikt så ska det bli skönt att pausa i själva viktminskningen ett tag och bara försöka landa. Det är nog en kamp i sig.

 3. Grattis till minuset!
  Snyggt jobbat!
  Kram kram

 4. Grattis till ditt minus och bra jobbat med checklistan. Det går ju. Har inte slarvat den här veckan jag heller och hoppas på onsdagens vikt.

  Kul att du tagit så många PT-timmar. Hur är upplägget då? En gång i veckan eller? Är det bara gymmet som gäller då?

  • Har inte träffat henne sen jag köpte timmarna. Men jag känner att jag inte hinner träna själva styrkan om jag köe en gång i veckan, jag vill ju hinna med jogging, afro och pump också. Så varannan, var tredje vecka är min plan. Är nog gymmet, har inte hört henne prata något om utomhusträning.

 5. Zandra on September 21, 2010 at 08:10 said:

  Grattis till minuset! Kul att du köpt fler PT-timmar! Är du väl förtjänst av!!

 6. Grattis! Jisses vad du är duktig! Det har verkligen gått bra med din viktminskning och snart är du i mål. Hur gör du??? Jag önskar det gick lika bra för mig men står och stampar på mina -7 kg sen mars. Visserligen har jag snart gått ner 15 kg då jag började min viktresa 2008 och har alltså kört i 2 omgångar. Men, det går fruktansvärt sakta… jag vet att det beror på att jag inte har många kilon kvar (målet är straxt under 80) men vad 17 ska jag göra för att det ska lossna? Har inte motionerat så mkt som jag velat efter sommaren, dels pga tappad motivation men har även varit sjuk i över 2 veckor. Hade precis satt igång med gym igen och sen blev jag sjuk…så nu är det rejäl uppförsbacke. Har du några tips??? Jag vill också gå till PT men har tyvärr inte råd just nu när jag är arbetslös.

  • Trist att du är sjuk, även här hemma är det sjukstuga, extra jobbigt när båda är sjuka samtidigt, ingen som orkar med något.

   Har du testat att prova någon helt annan träning än den du brukar göra? Simning? Läste på någon annans blogg att de skrivit in sig på en kurs i crawl, det skulle jag vilja kunna, då tror jag man kan ta ut sig mer i simningen jämfört med när jag simmar bröstsim.

   Jag har verkligen ingen utstakad plan som jag håller mig till strikt. Igår åkte det ner tio (10!!) småkakor på eftermiddagen på jobbet. Plus att jag åt glass till efterrätt hemma. Mycket av VB gick åt men det var det värt. Glass i rent medicinskt syfte borde inte innehålla några PP tycker jag. =) Åt den ju för att jag hade så ont i halsen.

   Förstår att det känns dyrt med PT om man är arbetslös, det är helt klart dyrt. Känner du ingen som är en hejare i gymmet som kan hjälpa dig?

   Kram kram

 7. Grattis till ditt minus. Jag tycker du är jätteduktig. 🙂
  Ännu mera PT timmar, härligt. De kan hjälpa, stötta och få en att köra totalt slut på sig själv. Jag vill också ha en, kanske i framtiden.

  • Tack! De hjälper en verkligen att hitta ens svagheter och styrkor samt kraft att ta i det där lilla sista som man skippar annars.

 8. Grattis, så duktig du är! Än så länge har jag inte tröttnat på att fylla i checklistan och jag ska banne mig se till att jag fyller i den ända in i mål. Det går ju så bra när man gör det:)

  kram

 9. Du är så himla duktig!!!! Keep up the good work, snart kommer jag inte se skillnad på dig och Liv..Har börjat min vandring nedåt – 1 kilo igår.. Jag vet ju att det går, det är ju du ett levande bevis på.. Kram kram

  • Haha! Lite skillnad på Liv och mig kommer du nog se. =) Alldeles för länge sen vi träffades allihop nu, ert bröllop var ju för en evighet sen. =)

   Bra Giggi! Visst är det roligt när man går ner, jag blir själv så himla peppad av minus. Inget fuskande nu. Vi gör ju detta för att må bra och orka mer, eller hur!? Vilka lurar vi om vi börjar fuska?

   KRAM KRAM hoppas allt är bra med familjen. <3

 10. sv: Tack Elin!
  Jag tror inte jag förstår vilken resa jag gjort. Jag måste skaffa mej en spegel hemma. Har ingen helkroppspegel och jag står jämt i provrum nuförtiden och förundras. 😉

  Och byxorna kommer sparas! Krams

 11. 83,8 ELIN Det är ju helt underbart! Du är så duktig och fan snart där på ditt mål! IM SOOO PROUD! Ses imorgon Pusso Kram

 12. Krispinsson on September 22, 2010 at 00:45 said:

  Stort grattis till minus och ett ännu större grattis till att inspirationen är tillbaka för att fylla inchecklistan. Och ett största grattis till 15 härliga pt-timmar!

 13. Du är snart i mål. Riktigt bra gjort!

  När du väl är i mål blir målet att hålla dig kvar. Bra med PT. Önskar att jag tog mig råd med det.

  Jag beundrar din insats och vad du gör med dig själv. Med kropp och själ.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation