Jag har åkt på förkylningen från helvetet och efter två dagars ont i halsen som sen gick över i två dagar med snor i orimliga mängder så vaknade jag i morse med en hosta som kommer ge mig träningsvärk i magen. Slå ihop det med att det inte finns någon som kan jobba på jobbet och jag hade såna pass som inte kunde strykas så kan jag säga att min energi har gått åt till att bara ta mig fram och tillbaka till jobbet. David har samma sak men ligger två dagar före mig i schemat, han mår bra nu så jag hoppas jag också gör det om några dagar. All träning inställd, allt inställt. Jag faller ruskigt bakom i utmaningen med tjejerna på jobbet men jag får väl öka på sen. =)

Idag är jag ledig efter fyra dagar på jobbet, men tyvärr så väntar helgen med jobb också. Där kommer jag gå på sparlåga och endast göra det som krävs, inget mer.

12 Thoughts on “Här ekar det tomt

 1. Svar: Ja, jag hatar också att försova mig sådär. Allt blir liksom bara fel! Särskilt vi som bor i Bålsta, tågen går bara en gång i halvtimmen, så inte att jag kan ta nästa tåg som går 10min senare 😛 haha, utan blir jag försenad så blir jag det rejält! ^^
  Hoppas du har en bra dag! Kram

 2. Usch och blä. Brukar ju komma någon form av förkylning sådär på hösten men det är såå tråkigt att du var tvungen att råka ut för den från helvetet. Lät som alla sorters förklyning i ett ungefär, få tre till priset av en… Inget erbjudande man hoppar på om man får välja i detta fallet…
  Krya på dig, hoppas att prognosen stämmer så du är frisk om två dagar.
  Kram
  Anna

  • Jag vågar knappt säga det men nu senaste timmarna på eftermiddagen så har jag faktiskt känt mig ganska pigg. Fingers crossed!

 3. Svar: Jag tycker det är mest bekvämt med Guldkortet iom att jag bor i Bålsta men jobbar i Farsta strand, och sen kunna träna både här och där jag jobbar och andra ställen runt om i stan 🙂 Men bor och jobbar man rätt nära är det ju jättebra att kunna ha på ett ställe! För det finns ju tyvärr inte ett “stockholmskort” som det finns i göteborg och malmö vilket jag tycker är lite dåligt!
  Men självklart, jag tar mig gärna till liljeholmen och tränar! 🙂 Har min bror i Gröndal också, så kan ta det i samband med en träff med honom! Vore jättekul att kunna träna med någon! 🙂
  Men absolut, ombyte förnöjer, haha. Har ju tränat på F&S i ett år nu, ganska exakt faktiskt (blev medlem september förra året!). Och det kan vara lite kul med ett nytt ställe och annorlunda pass (och faktiskt lite större valfrihet) och framför allt – närmare till gymmet. Det är alltid kul att testa nytt, blir liksom lite som en omstart och man får lite ny energi konstigt nog! 🙂 Blir mer peppad! Och nu med jättebra erbjudande att det ingår en timme med en PT (du har ju testat på det!), eftersom jag ändå tänkte unna mig det när jag väger under 90 🙂 Kram!

 4. Krya på dig! <3

 5. sv: Roligt att du reagerade på det. Ja, han är ifrån Eksjö fast lite utanför och vi hejar som tokar på honom nu!

  Hoppas du kryar på dig.
  KRAM

 6. Usch. Jag hade sån där hosta nu här för någon vecka sedan, jag bara hostade och hostade tills jag hade årets träningsvärk i magen, när jag försökte gå en lagom rask promenad resulterade det i att lungorna flög ut och vände och jag höll på att kräkas av den där jävla hostan. Usch. Hoppas du blir frisk snart. Det är iaf du och jag som jobbar i helgen, och det är nice! 🙂
  Synd att du har gul/grön/röd/blå rengöring Alfa och Beta i helgen, nu när duville ta det lugnt tänkte jag. 😛

  Krya på dig gumman så ses vi imorgon! 🙂

  Kraaam

 7. Se det positiva i att magmusklerna får lite lagom träning… Jag hoppas verkligen du kryar på dig snart!

 8. Elin, tillåt dig att pausa från träning för att ta hand om dig och din eländiga förkylning. Trist, javisst, men ingen fara på taket alls. Det är jag säker på.

  Krya på dig.

 9. sv: Gud vad bra vi är! 🙂 Och mindre blir vi som sagt. Härligt att du får köpa nya byxor. Det glädjer mej 😉 Fast kanske inte din plånbok? Jag blir fattig av viktnedgången 😀

  HAHA.
  Men det gör mej inget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation