Armarna fick sig en genomkörare i måndags, i någon slags bicepscurlmaskin. Det var kämpigt och jag var alldeles skakig i armarna efteråt. Efter passet visade hon på stretchövningar… Till benen. Och det är jag glad för, annars hade jag nog inte kunnat gå överhuvudtaget. Nu i efterhand, tredje dagen efter träningen, när jag fortfarande inte kan sträcka ut armarna rakt så önskar jag att jag gett samma armar lite mer love and attention i stretchrummet. Hur kan det göra så ont?! Igår gjorde det galet ont och jag trodde jag skulle vakna med lite mindre ont. Icke. Det gör lite mer ont. Jag som ska dansa afro i eftermiddag. Hur gör man det utan att röra armarna??

Fick ett sms av PTn igår där hon undrade vart jag hade mest ont. =) Berättade om att jag knappt kunde röra armarna och att det gör ont i lår och rumpa varje gång jag tar ett steg eller sätter mig ner/reser mig upp. Hon var nöjd. =)

Klockan är halv sex, jag åker i 200km/h genom ett dimmigt landskap. Min man, sjukligt intresserad av tennis, kom tassande i morgonrock strax efter jag gått upp vid kvart över fyra. Det var visst en match mellan hans favorit Federer och svenska Söderling. När man själv skulle ge vad som helst för att få sova vidare så går han upp, 2 timmar efter han gått och lagt sig, för att titta på tennis. It blows my mind.

15 Thoughts on “Note to self, stretcha armarna

  1. Min karl ställde också klockan och skulle minsann se på tennis han också.
    Undrar om han höll sig vaken.. 🙂

  2. Kul att hon kollade upp din träningsvärk! Du kommer bli så grymt fit!

  3. Jag älskar träningsvärk, verkligen. Jag gillar att det käns när mna har tränat. Vad kul med en PT, jag vill också ha en.

  4. Svar: Eftersom de inte visste att vi var mysteryshoppers så var vi ju bara vanliga kunder. De gjorde inte mycket för att engagera sig faktiskt. En del var bra, en del var sämre. Mycket sämre.

    Krams

  5. Tackar för din kommentar, det kändes riktigt härligt igårkväll. Njut av träningsvärken nu ;), ibland är träningsvärk en härlig känsla…
    Kramar

  6. Svar: Åh, delfiner! Haha, jag älskar verkligen Alla djur! Finns det en geting hemma fångar jag in den i en burk och släpper ut den, hur jäkla rädd jag än är (skriker och springer iväg först).
    Egentligen har jag inte så länge vetat vad jag ville bli. När jag var liten ville jag bli mycket, bland annat veterinär. Men innan och under gymnasiet var jag förvirrad och gick media. Hade också en jobbig tid med ett ex då. Men har på senare år tänkt att jag inte alls vill bli veterinär. Jag skulle inte kunna avliva djur, eller ta det beslutet ens. Sen vill jag vara nära djur och umgås med dom och lära känna dom, inte bara undersöka.
    För ett år sen tänkte jag starkt på jurist, men sen har jag varit sååå förvirrad.
    Men djur har alltid stått mig varmt om hjärtat och det är nu under sommaren jag har kommit på djurvårdare.
    Men sen är jag bara 21 också, så klart jag är förvirrad då ^^ Ett tag var jag väldigt förtvivlad för jag inte visste vad jag ville göra i framtiden. Men idag är jag 300% säker på att jag ska jobba med djur 🙂

    Haha, innan jag hittar en bra utbildning får jag också skäll av folk 😉 (support är det nästan bara arga människor som ringer till, dom kommer inte ut på internet, telefonen funkar inte, dom kan inte se på tv etc etc..) så jag vet hur det känns, haha.
    Men det är aldrig för sent att byta inriktning! Min mamma började plugga vid 50-års ålder 🙂 Dock blev hon ju sjuk sen (psykos), så hon kunde inte fullfölja utbildningen.

    Tack så mycket! 🙂
    Kram

  7. Idag när jag vaknade så hade träningsvärken släppt lite men jag kom på att jag kanske kunde testa med att stryka på lite tigerbalsam i armvecken så det stela släppte lite. Tror afrodansen igår hjälpte till att mjuka upp det hela och sen har jag masserat musklerna lite titt som tätt idag och igår. På söndag är det buggpremiär och då måste jag ju kunna använda armarna mycket! På måndag är det PT träning igen men då skulle vi visst fokusera på ryggen och hållningen. =)

  8. Verkar ju vara en galet trevlig pt som till och med smsar och kollar läget med dig. Min armträningsvärk växer sig starkare efter gårdagens ki box…

    • Det känns verkligen skönt. Hon är himla bra och pressar mig till saker jag inte hade en aning om att jag klarar av. Kanon! Hon sa idag att hon ville ha så pass många klienter/kunder så att hon kände att hon hann med just det, att sms:s ock maila och så. Känns mycket bra!

  9. Tack för alla avslappningstips 🙂

  10. Sv: Tack! Helgen min har varit toppbra! Kanske inte för min vikt, men jag har haft det bra och lugnt 😀

    Krams

  11. Halloj,

    Saknar dig i bloggvärlden =) Håller tummarna för din vägning i morgon!

  12. Tjena Snygging!

    Nu har jag skrivit in mig på VV. Toppresultat, ett fett resultat för att tala i klarspråk, men det känns bra. Nu kommer jag att följa din sida slaviskt, min VVguru. Jag har ju sett att det funkar. Kram kram Elin från Giggi

    • Hej!!

      Ett bra val, det är metoden som funkar. Sen kan du ju göra som jag och ändå kombinera den ibland med naturdiet bars och så. De kan vara smidiga ibland när man inte har tid att laga och äta utan är på språng.

      Det funkar absolut! Se till att få lite egentid på kvällar och helger för att komma ut på lite powerwalks och så också.

      KRAM KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation