Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 84,3
Nuvarande BMI 26,6
Veckans resultat -0,2
Totalt -21,1
Kvar till mål 4,3

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Jag har denna vecka varit väldigt slarvig med att fylla i checklistan, fyllde i den i måndags och tisdags och sen finns det inte en PP registrerad. Jag tror inte att det varit överdrivet dåligt men visst har det åkt ner några småkakor på jobbet. Ingenting som inte borde ha fått plats inom VB, inte vad jag kan komma ihåg nu i alla fall. Det är verkligen bara dumheter att inte fylla i listan. Mål 1 för denna vecka är därför att fylla i checklistan varje dag. En annan grej jag ska testa är att äta upp de AP som jag tjänar in. Halkade ju ner på 31 dagliga PP förra veckan och det känns, de två dagar som jag nu räknade PP… Kanske detta kommer göra att jag går ner mer i vikt. Testar och ser i några veckor. Så det är mål 2.

Tycker inte att med tanke på hur jag ätit förtjänade att endast gå ner 2hg. Inte heller har jag tränat lite, inte i mina mått mätt i alla fall. 1 timme med PT i måndags, afro i torsdags och sen 1 ½ timme bugg igår söndag. Ett pass styrka och två konditionspass. Jag tycker det är bra. Kanske kroppen ville ta en lite paus från viktminskningen. Minus är alltid minus och det är bra. Jag vet. Men 2 hg är ovanligt lite för mig. Senaste månaden har varit lite skum dock… jag vet att man kan få problem med mensen när man går upp eller ner i vikt men nu har jag haft blödningar varje dag i säkert 3 veckor… Börjar bli lite less. Man känner ju inte sig superfräsch. Sen vet jag inte om det är vikten som gör att det blir så här eller om det är för att p-staven i armen är på upphällningen, den ska tas ut i december. Ska boka en tid hos gyn och se om jag kan ta ut den lite i förskott, sen gäller det bara att bestämma vad man ska ha för preventivmedel i stället. Många jag känner jag haft svåra problem med blödningar när de satt i p-stav nummer två så jag är lite inne på att byta.

Nu är det dock nya friska tag som gäller. Det sa jag förra veckan med tror jag, men skillnaden är att denna vecka menar jag det verkligen. 😉

6 Thoughts on “Vägning vecka 37

 1. Du är som vanligt både grymt duktig och grymt klok! Jagtror att jag är ganska glad över att slippa tjejers preventivmedelsproblem, men jag försöker lida lite med dig trots att jag inte fattar ett dyft av hur det känns.
  Kloka mål. Jag tror extra mycket på mål 1! Jag är själv lite skeptisk till att äta aktivitetspoints, men vi får se i morgon bitti för den här veckan har jag länsat veckobonusen och större delarna av aktivitetspointsen.

  Ha nu en fab vecka!

  • Tack!!! Ja, fokus ligger verkligen på mål 1. Jag måste verkligen skärpa mig på denna punkt. Varför vara med i VV om man inte fyller i checklistan? När VV gjorde om forumet på hemsidan så fick jag först en väldig energi och blev riktigt taggad. Nu går jag nästintill aldrig in där ens. Synd. Själva anslagstavlan urlakades när den andra delen kom. Ska ta bort min blogg där, var ju mest kopierade inlägg från bloggen men nu när jag inte skriver där mer så får jag bara dåligt samvete…

 2. Grattis, tycker att du ska vara nöjd med -0,2kg. Det är ju lite neråt, ibland vill kroppen stanna upp och ta det lugnt ett tag
  Det är bara att kämpa vidare, låter som du hade ett tufft gympass igår. Ju mer du tränar ju lättare blir det, brukar vara riktigt roligt att följa sin träningsutveckling och se sig själv orka mer och bli duktigare
  Kramar

 3. Bra!! Tänkte skriva det när jag läste om hur du började tveka om du skulle fortsätta med VV eller ta saken i egna händer. Fan Elin, vi har varit där båda två, nära mål och sen slutar man och vips sitter de där 15-20 kg där igen.
  Do it this time!
  Min farmor sade något smart som jag tror det kan ligga något i – man ska fortsätta med sin “diet” i lika många månader som man har gått ner i vikt. Alltså om man går ner 25 kg i vikt ska man fortsätta 25 månader, först då är både kroppen och huvudet med och man kan hålla vikten.

  • Jag vet!! Men varför att det så svårt när man börjar närma sig målet???? Varför kan man inte bara satsa sista biten så man liksom känner att man lyckats helt och fullt. Grrr…. Men jag är tillbaka på banan nu och det känns superbra! Måtte det hålla i sig länge. =) KRAM

 4. Jag använder mig av minipiller (cerazette) och har aldrig mens 🙂 Har inte haft på flera år! D Dock har jag ibland lite blödningar om jag t.ex varit slarvig eller så. Men det är hur skönt som helst 🙂 Särskilt som jag brukade ha grymt stora problem när jag hade mens (blödde i 5 dagar, hade mensvärk i magen, ryggen och höfterna, hade konstant ont i huvudet, frossa, spydde upp allt jag åt, kunde bara ligga i fosterställning… haha).

  Som du säger – alla minus är bra minus, men kroppen kan ju själv stoppa upp lite också när man går ner mer och mer i vikt, och du är ju rätt nära målet nu! HEJA 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation