Då var det dags att ställa sig på vågen då.

MINUS 1,9 KILO!

Här sitter en som är nöjd, det kan jag lova. Vilket resultat! Och det efter den 16e veckan med Viktväktarna. Helt galet. Jag har hållit på i 16 veckor och gått ner 16,7 kilo totalt. Jag kan inte vara annat än nöjd. Idag tog jag fram måttbandet. Gör det inte så ofta, tror detta var tredje gången sen start. Tyvärr mätte jag mig inte första veckan utan först efter 5 veckors viktväktande. Minus på 11 veckor: 43cm.

Armar -9cm
Höfter -9,5cm
Byst -6,5cm
Midja -13cm
Lår -5cm

Då förstår man varför kläderna sitter löst och BHn blivit för stor.

Semesterutmaningen fick en rivstart och helt plötsligt har jag endast 0,5kg att gå ner på den. Haha! Trodde för lite på mig själv där. Ska kanske inte säga för mycket, kanske följer tre veckors plus nu… =)

Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 88,7
Nuvarande BMI 28,0
Veckans resultat -1,9
Totalt -16,7
Kvar till mål 8,7

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

11 Thoughts on “Vägning vecka 30

 1. Tjohoo & Hurraaa!
  Kanon. Ett komma nio kilo, jag blir både peppad till tusen och lite avundsjuk. Mer än 1 kg i veckan, jag bugar och bockar. Jag har mitt mål på -1kg i veckan de första 15 veckorna, sen sänker jag ambitionen till strax under kilot. Jag mäter mig varje vecka och tänker att centimetrarna ska vara med mig de veckor som hektona inte är det. Fira ordentligt nu på något härligt sätt. Köp något nytt till garderoben kanske? Eller en ny iPhone-app? 😉

 2. Elin on July 26, 2010 at 12:52 said:

  Eller hur?! Har ju haft två veckor med ganska små minus innan så det är nog det som kommer ikapp här. =)

  Tror det blir lite kläder. Nu börjar till och med trosorna hänga lite osexigt. Haha!

 3. Zandra on July 26, 2010 at 12:58 said:

  Hej!
  Nyligen hittat hit. Kan inte bli annat än imponerad. Du är jätteduktig!! Är lite nyfiken på din kost… Har provat smoothie (efter att ha blivit inspirerad av din) med diverse ingredienser. Jättegott! Kör hårt och lycka till!

 4. Elin on July 26, 2010 at 12:59 said:

  Tack! Roligt att imponera. =)

  Jag har precis börjat med gröt till frukost igen även om jag tycker det är lite läskigt med varm frukost så här på sommaren. Men min mage mår mycket bättre av gröt så då får den det. =) Smoothies har blivit förflyttat till mellanmålskategorin.

  Annars äter jag nog som innan, det största förändringen är nog portionsstorlekarna. Har gått från att laga ris för två personer på 3dl okokt ris till 1-1,5dl okokt ris. Det är en stor skillnad. Sen har det ju förstås blivit mycket mindre småätning och godis. Åt godis nästan varje dag förut. Inte särskilt mycket, men en häxvrål här och en käck där gör nog sitt till det med.

 5. Gud vad du är duktig Elin! 🙂
  Heja dig. Kram

 6. Woooow! Shit vad du är duktig! Stort grattis och nu har du även sprängt 90-sträcket!

  Du jobbar verkligen stenhårt, önskar jag hade din motivation! Jag gick endast ner 0,1 kg men det är ju alltid nåt med tanke på att jag inte legat i de senaste två veckorna. Nu väntar 2 veckors semester i Kanada…får se hur det går men ska tänka på dig och din framgång så hoppas jag kunna hålla mig i skinnet. Mvh/Kattis

 7. Oj jäklar vilket resultat! Fy fan vad duktig du är! 😀 Stort grattis och nu ligger du garanterat under 90 😉 Jag längtar också dit 🙂 Dock måste jag kämpa för att komma dit vilket jag inte gör just nu :/
  Men nästa måndag så 🙂 Du får definitivt vara en hök på mig! Med denna omotivation kommer jag verkligen behöva det! Grym är du! Kram

 8. Heja! Och jätte grattis!
  Klart du ska vara nöjd!

  // Kram Anna

 9. Annan on July 27, 2010 at 18:15 said:

  Tjo. Duktig du!
  /en annan väktare 🙂

 10. Åh vad härligt!! Du är så bra!! <3
  Stort GRATTIS!!

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation