Jag är ruskigt nyfiken på vägningen i morgon. Jaja, det är väl bara att gå och lägga sig så är det dags att ställa sig på vågen snart nog.

Annars har detta varit en otroligt lugn dag. I morse vaknade vi sent och när vi tittade ut så såg vi något som man inte sett på länge. Dimma. Såg nästan ingenting. Känns ovanligt på sommaren. Jag kom iväg och joggade, testade en ny app som jag lyxade till det med innan. Hade gratisversionen men nu kostade jag på mig kanske den dyraste appen hittills som jag köpt. 70 hela kronor. Runkeeper Pro heter den. Hittade några roliga funktioner, ett bättre intervallsträningsprogram där man hör en röst vid bytena. Sen när jag kom hem och låg och pustade ut så hittade jag där jag ställer in att jag vill springa i en viss hastighet och en gång i minuten så säger den till om jag ska öka eller minska tempot. Troligtvis öka. =) Kommer kanske hata den där rösten sen. Den ska jag testa när jag blivit lite snabbare. Sen tror jag att jag måste lugna ner mig när det gäller hur snabbt jag tror jag få upp tempot på joggingen. Tror liksom att jag efter varje gång ska komma lite längre på mina 30 minuter. Måste lära mig att se det lite mer långsiktigt. Lite som med viktminskningen. Där måste jag lära mig samma sak. Önskar jag kunde väga mig mer sällan (väger mig ju varje dag) men som rubriken säger, jag är för nyfiken.

Har slarvat med maten idag. Inte ätit så bra och inte så bra med tiderna heller. Bättring nästa vecka. Är dock stolt över att jag kom ut och joggade tre gånger denna veckan. Har ju blivit endast två gånger i veckan i 2 eller 3 veckor nu. Måste hålla i sig nästa vecka med. Sen borde jag öka promenaderna lite. Från obefintligt till en om dagen. Illa illa.

Ska på bröllop om två veckor. Har lite svårigheter att välja vilken klänning jag ska ha på mig. Antingen min bröllopsklänning. En gul halterneckklänning i linne. Eller en röd, vit, blå rutig klänning som jag köpte förra året för att ha på min kompis bröllop. Köpte den kanske 2 månader innan med tanken “om jag går ner några kilon så kommer jag kunna ha den”. Tror ni jag gick ner några kilon? Lappen sitter i alla fall kvar på klänningen.

3 Thoughts on “Nyfiken

 1. Ojoj, har jag missat att tipsa dig om den appen? =) Jag är ju inte någon joggare, men jag ÄR ett teknikfreak av rang! Självklart har jag köpt runkeeper för att kolla alla finesser. Den har använts när jag promenerat runt med hundarna i omgivningarna. Den dagen (nästa vecka kanske men troligare nästa liv) jag får för mig att jogga igen så kommer jag älska appen. Jag inbillar mig på något naivt sätt att det kommer bli kul att jogga när jag gått ner 10-15 kg, vet inte varför?
  Sovmorgnar, som är något av det bästa som finns, är ibland katastrof för en pointsare. Man skjuter rytmen på något sätt och ju fler points man äter sent desto slarvigare känner man sig, åtminstone jag. I morgon ska jag unna mig sovmorgon trots att jag ska väga mig på tisdag, jag tar risken…
  Smygvägde mig idag igen och tror nog att -0,5 är realistiskt. Är nyfiken på hur det gått för dig i veckan.
  I morgon kanske jag äntligen tar tag i plåten, kanske ska överraska sambom med en sån när han kommer hem från jobbet?
  Tror jag har 5-6 plagg med prislapparna kvar…snart, snart…

 2. malin on July 26, 2010 at 10:23 said:

  Hej Elin

  Har läst din blogg ett tag, är själv gammal guldmedlem som har 6kg som konstigt nog smugit sig på 🙂
  Jag tycker mycket om din sida och ville bara säga att du peppar mig!!!

  Hoppas att du är nöjd med vägningen idag!
  Jag ska oxå ut o springa idag, jag har en runda som är drygt 7,5km.

 3. Ida on July 26, 2010 at 11:51 said:

  Det där känner jag igen mig i är jämt så himla nyfiken men blir ganska ofta besviken men det ska jag råda bot på nu, kanske kanske man skulle skaffa sig en mobil som hjälper en då man ska jogga, jag har inte ens skor för det men det ska inhandlas på onsdag 😛 hehe, har ett perfekt skogsstråk där vi bor med en lagon startsträcka på 2,5km sen om jag är riktigt ambitios kan jag springa till stan och tillbaka det blir totalt 1 mil 😛 hehe så bra ställen att springa på det har jag, nu ska det bara motiveras till att värkligen omsätta tanke till verklighet. 😛

  //Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation