Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 90,6
Nuvarande BMI 28,6
Veckans resultat -0,4
Totalt -14,8
Kvar till mål 10,6

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Jag hade ju hoppats på 90 tills på tisdag då det är vår bröllopsdag. Det var vad jag vägde när vi vigdes. Nu blev det inte så men det kommer nästa vecka hoppas jag. Har ätit upp all VB denna veckan och endast joggat två gånger, fast jag lovat mig själv att 3 gånger i veckan är minimum. Bättring på den fronten. Var ut idag efter att jag gett mig själv en rejäl sovmorgon. Är ju faktiskt första dagen på semestern idag. =) Ändrade taktik lite. Gjorde i ordning en intervallträning i iPhonen som startar med 4 minuters uppvärmning och sen fortsätter med 1min jogg, 30sek jogg i snabbare tempo tills det gått 30 minuter. Idag var det bara ett halvt varv kvar på sista rundan runt sjön när 30 minuter hade gått. Så nu ska jag se hur mycket längre jag kommer varje gång. Målet är alltså att jag ska klara tre varv = 5km på 30 minuter. Det ska banne mig gå. Gillar dessa intervaller, i början går det lätt och det är stor skillnad på tempot men sista svängarna var jag trött. Och klockan hade ju hunnit bli 12 när jag började så det var lite väl varmt också. Men det är mycket skugga där jag springer så det var ganska lugnt ändå.

Sommarutmaningen som jag drog igång på VVs forum tickar på, vi är några trogna utmanare som kämpar tillsammans i sommarvärmen. Min första del av den är över nu, startade när det var 7 veckor kvar tills semestern och nu är jag ju här. Satte som mål att gå ner 0,7kg i veckan = 4,9kg totalt. Landade på 5,1kg totalt så jag klarade det med 2 hekto till övers. Känns mycket bra. Nu startar utmaning nummer 2, semesterutmaningen. Satte som mål att gå ner 0,6kg i veckan, 4 veckors semester så totalt blir det 2,4kg som jag ska klara att gå ner. Det ska gå vägen! Sen i höst blir det afrikansk dans och SATS för fulla muggar. Inget höstrusk ska få av mig från min nya bana med mera träning. Banne mig.

11 Thoughts on “Vägning vecka 29

  1. Ett halv kilo i från är ingenting, du har snart tagit det också!! Heja dig vad du är duktig!!
    Njut av din semester!

    kram

  2. Grattis till “-“. Och 0,6 kg ifrån är egentligen ingenting även om jag vet hur snöpligt det kan kännas. Din 6-minuterstempojogg kommer komma snabbare än du anar. Du kanske ska anmäla dig till midnattsloppet (om du inte redan gjort det)? Det är ett kanonkul lopp och en härlig utmaning. Många veckor kvar… Hoppas det blev en smaskig plåt igår!

  3. Elin on July 20, 2010 at 00:12 said:

    Jag är lite sugen på att anmäla mig till något lopp faktiskt. Har bara inte fått tummen ut riktigt än… =)

    Plåten som vanligtvis äts med pastapesto åts idag med ris och det funkade finfint det med.

  4. Grattis vad du är duktig! Impad av din diciplin och tom ha mål under semestern! Du kommer att klara det galant. Själv har jag för tillfället kommit ur gängorna. Men hoppas på mycket salsa denna veckan som ju är min grundträning. Grönan på lördag blir det garanterat! Har du varit på bugg än? //Kattis

  5. Du är så duktig Elin! Och tack för att du kollade upp en möjlig träningsrunda. Igår fick jag med syster en sväng, vi gick bland alla hus här i Mjölby. 🙂
    Krams

  6. Nu är det inte snart längre. Utan nu är det semester! 😀

  7. Nu har jag testat smoothien!

  8. Haha! Jag vet inte, det föll mig inte i smaken 😉
    Men bananen förstörde lite faktiskt.

    Får testa jordgubbar och något annat ..
    Krams

  9. Grattis! Snart är du under 90! Riktigt grymt 🙂

  10. Jag satt och tänkte.
    GALET VAD DU HAR GÅTT NER I VITK PÅ SÅ KORT TID!

    DU är bäst!

  11. Sv: Jotack! Jag har redan börjat märka att det har bleknat lite i håret. =/
    Krams

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation