Ett bra ord som sammanfattar denna söndag.

Ett annat ord skulle kunna vara blod. Mycket blod. Som rann från mitt högra mittfinger efter att jag överskattade styrkan i min vänsterarm i morse och då i stället fick ett bilbatteri som landade på min högerhand och samtidigt pressade det ner mot en vass metallkant inuti en parkeringsautomat. Stod vid terminal 5 i morse med blodet droppande från handen och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Letade fram första hjälpen kudden ur bilen och fiskade med vänsterhanden fram något som var vitt och rent och höll det mot fingret. Att så mycket blod kan komma från ett så smalt litet finger. Var ändå ganska lugn mitt i allting. Gjorde rent, höll handen högt, tryckte med det vita förbandet mot såret. Sen slutade det blöda. Men såret är djupt och mitt på första leden på fingret och kommer säkert ta lång tid att läka… Varför kunde jag inte ha varit lite mer försiktig? Jaja, nu är det som det är. Lite handikappad känner jag mig allt. Får se de positiva sakerna. Det blir maken som får diska ett par dagar framöver. =)

Sa jag att jag har semester nu?

=)

5 Thoughts on “.:S E M E S T E R :.

  1. Semester. Åh vad härligt! Jag har två 12,5 timmars arbetsdagar kvar, sen ska jag
    ha semester också! Underbart 🙂

  2. Grattis till semestern! Jag lämnar lver stafettpinnen eftersom jag börjar jobba om ett par timmar. Har vänt på dygnet och kan omöjligt sova, men lär somna gott efter ett 12-timmars jobbpass. Nu har du massor med ledig tid till att stretcha dig smidig då? Men kanske bäst att vänta tills fingret läkt…
    Ja, grattis i alla fall!

  3. Vilken tur att du hade grejorna i bilen. Men aj! Det låter som det måste gjort jätteont.
    Själv hade jag nog fått panik. Har svårt för blod… *ryser*

    Sv: Japp, bilden är från Nike+. Jag har Nike+ med iPod nano. Man köper då paketet till iPod nano och får en liten sändare/sensor som man lägger i ett hål under sulan i vänsterskon och till iPoded får man även en grej att sätta in i den så den kan ta emot signaler från sensorn.
    Man kan även köpa ett paket med sportband + sändare. Eller bara sändare om man har iPhone 3G S eller iPod touch andra generationen (eller nyare, om det finns).
    Efter att man kalibrerat grejorna är det bara att sätta igång. Då mäter iPoden rundan, tid och räknar ut min snitthastighet. Perfekt för en statistik-nörd som jag =D

  4. svar; ja det går nog med vilken keso som helst, tror jag gjorde med mini keso:)

  5. Haha. Vad gjorde du INUTI en parkeringsautomat? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation