Då är första veckan efter semestern klar. Första gången på många år som jag gick tillbaka till jobbet efter semestern utan att känna någon ångest alls. Underbart. Kan dock ha haft något att göra med att på måndagen klockan 17 lämnade vi franska Atlantkusten och landade på Arlanda strax efter midnatt, hade sen lyxat till det med två timmars komp så jag började inte kl 6 som vanligt utan klockan 8. =) Fanns liksom ingen tid till att ha ångest bara att ha skön semester in under sista.

Träning och mat har gått bra första veckan. Allt känns bra. Jag ville inte köra igång med fullt ös för att sen krascha och känna att jag var dålig. Så jag satte mina första mål ganska lågt.

Två pass på SATS, 2 timmars kajakpaddling och en långpromenad vid Hellasgården med en kompis blev veckans träning. Helt OK. Avslutade veckan med ett av favoritpasset från förr. Bodybalance kl 18 på söndagkväll. Ett riktigt skönt sätt att avsluta veckan.

Nu väntar en ny vecka med en hel del planerade pass. Tre dagar med pass på SATS och på onsdag startar jag på en drejningskurs, som jag längtat! Sen lite annat smått och gott planerat.

Det blir nog en toppenvecka det här.

4 Thoughts on “Vägning vecka 34

 1. Malin on August 17, 2015 at 12:51 said:

  Va roligt att du är tillbaka i bloggen igen (och på gymmet 😉 ). Och sunt att kunna gå tillbaka till jobbet utan ångest. Heja heja och kram på dig!

  • Elin on August 18, 2015 at 21:48 said:

   Har funderat lite då och då på att radera den men det samtidigt kul att ha den kvar. Samtidigt som man önskar att man kunde börja helt på ny kula för att slippa inse att man gått upp det som man tidigare gick ner…

   Hur är det med dig?

   Kram

 2. Hej, första gången jag kikar in här. Vilken resa du gjort, grattis till ett bra jobb.
  Det låter jättekul med kajak, vart kan man göra det?
  Hälsningar
  Natti

  • Elin on August 18, 2015 at 21:52 said:

   Hej!

   Kul att du hittat hit!

   Vi hyrde i närheten av Västra skogen, förbi Pampas Marina. Där hyr de ut såna havskajaker som enligt kompisen är stabilare än de som man ibland ser i plast.

   Paddlade runt Kungsholmen på 2 timmar.

   http://www.svima.se använde vi. =)

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation