Nu är det dags att skaka liv i denna bloggen igen efter ett halvårs träda. =)

Eventuella läsare som har hängt kvar så här länge får gärna hojta till i kommentarsfältet så man vet vilka som luskar runt. Alltid kul att veta!

För ett tag sen så blev jag kompis på FB med min tidigare PT. Kikade igenom hennes flöde och såg att hon tidigare frågat om någon ville ha ett rabatterat medlemsskap på SATS. Frågade om det fanns kvar men sån tur hade jag inte. Tänkte att jag skulle anmäla mig igen efter semestern som precis stod framför dörren. Men så blev jag taggad i en av hennes kollegors inlägg där kollegan hade ett sånt medlemsskap kvar att dela ut. Och vips så var jag med igen. Tack FB och ännu större TACK till PT Tess!

Hann inte med något pass innan vi stack iväg på semester, landade dock igår vid midnatt efter att ha tillbringat tre underbara, soliga veckor i Italien och Frankrike. Bara hem och vända i sängen en sväng och sen jobba i morse. Gäller att utnyttja semestern till max!

På semestern hade jag sagt att jag skulle få en dags respit från träning då vi kommit hem med tanke på hur vidrigt trött jag troligtvis skulle vara idag efter första arbetsdagen tillbaka men sen ändrades planerna för resten av veckan och jag tänkte om.

Så idag efter jobbet tog jag oskulden på….
.
.
.

Och så här glad var jag efteråt.

Det blev en mjukstart med ett FLX pass nere i Liljeholmen. Ett pass där man går igenom hela kroppen och fokuserar till 100% på rörlighet. Riktigt skönt och välbehövligt. Var där lite innan och satt ett tag på en sittcykel. De hade byggt om stället och jag tror faktiskt jag gillade det bättre förr. Men jag är nog bara ovan. Alla maskiner såg nya ut så jag får se om jag känner igen dem. =)

Nu är det verkligen dags att sova. Börjar 06 i morgon och efter jobbet väntar en överraskingspresent från bästa vännen. Jag har bara fått en packningslista på vad jag ska ha med mig! Spännande!

9 Thoughts on “Hon är tillbaka!

 1. Henriettae on August 12, 2015 at 07:45 said:

  Jag hänger kvar! (Har dig på Feedly). Välkommen hem och hadet så kul på SATS!

  • Elin on August 18, 2015 at 21:43 said:

   Visst är det praktiskt med såna ställen som håller ordning på alla bloggar man följer. =)

   Tack för peppen! Det här kommer bli kanon!

 2. Anna Maria on August 14, 2015 at 18:34 said:

  Heja, heja!!

 3. Hej,
  Jag är också kvar!

 4. Och jag är kvar! Heja oss!

  kram, pernilla be

 5. Kul att se att du är tillbaka, har hängt här lite titt som tätt och hoppats på en uppdatering, så härligt att du är tillbaka som sagt 🙂

  Härligt att vara igång igen efter sommaren också!!

  • Kul att du hänger kvar trots dålig uppdatering under långa perioder. =)

   Visst är hösten en bra start tid. Man har haft hela sommaren på att tagga igång och planera. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation