Jag satt och kikade på hur jag gått upp och ner i vikt de senaste åren. Tror jag vägde över hundra innan vårt bröllop 2007, gick ner till 90-95 tills bröllopet sommaren 2007. Sen gick jag upp igen och sen har jag sparat lapparna som jag skrivit upp vikten på sen några år tillbaka. Har en utskriven kalender upptejpad på insidan badrumsskåpsdörren. Här ser ni en översikt.

viktdiagram

 

Den stora dippen april-dec 2010 var när jag gick med i Viktväktarna och började träna, först jogga och sen på SATS. Nådde målvikten som jag satt då till december 2010. Kände mig grym! Gillar inte uppåtkurvan sen dess. Man ser hacken neråt som de försök jag gjorde för att få ordning på vikten och träningen igen. Om ett halvår ska den vara nere vid åttio igen.

2015-01-05
95,9kilo.

4 Thoughts on “Lite som en bergochdalbana

 1. Malin on January 12, 2015 at 23:40 said:

  Heja dig!

 2. Vad kul att du skriver här igen, du är verkligen en person som inspirerar mig. Efter en lyckad viktutmaning har det gått upp och ner men nu är jag tillbaka där jag sist slutade och har smått kommit igång med träning och lite hälsosammare mat. Och mycket tack vare dig har jag börjat springa lite grann. 3 km nonstop för tillfället med mål att en dag orka springa en mil. Vi får se om det går, men hur som så hejar jag på dig och din viktresa!

  • Tack!! Vad roligt att läsa, för att inte tala om peppande! Jag har insett att det verkligen kommer vara att jag får se upp hela tiden med vad jag stoppar i mig. Ibland tänker man att det är att gå ner i vikt som är det jobbiga och självklart är det det med men att stanna kvar sen är en helt annan utmaning i sig.

   Det är kanon att du kan springa 3 km nonstop!!! Jag har lite dåligt samvete över att jag aldrig fick ihop det där inlägget om hur jag började springa. Ska styra upp det!

   Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation