Dagarna bara rullar på. Jobbat kväll och då blir det lätt att hela dagen bara svischar förbi. Äter frukost hemma, kilar ner till gymmet, styrketränar, åker direkt därifrån till jobbet, kastar i mig lunch innan jag börjar, 10-10,5 timmes arbetsdag och sen hem lagom till midnatt. Sova. Planering krävs för att allt ska klaffa med matlådor och mellanmål men det har jag vant mig vid nu. Kollegorna på jobbet har dock inte vant sig och varje gång jag kommer med typ 8 små lådor och lassar in i kylskåpet så undrar de om jag verkligen ska äta allt det där bara idag? Eller om jag ska flytta in? Roligt första gången men nu kan de väl bara sluta och bry sig mer om vad de stoppar i sig än vad jag stoppar i mig?

Härlig tid nu när man kan kila ner till gymmet i capribyxorna direkt, inga överdragsbyxor behövs. =) Jag gillar det!

Här är också mina nya eccoskor. Jag blev lite illa tvungen att hitta några skor i början av veckan då mina som jag hade innan helt enkelt gav upp helt och hållet. Det var inte en dag för tidigt utan snarare ett år för sent. Hade börjat känna att sulan inte gav mycket stöd och knäna blev lite upprörda om jag gick långt. Men nu har jag dessa. Inte helt nöjd, alltså skorna är sköna men jag har haft nästan exakt likadana i två omgånger innan skorna som nu gick sönder så det känns liksom inte så nytt. Jaja, snart är det sommar och då ska jag skaffa några lite mer nätta skor. =)

Superset med upprät rodd 20 kilo och axelpress 5 kilo.

Bortse från att jag ser skrämd ut i ansiktet, gör alltid något konstigt med ögonen när jag tar kort på mig själv. =)

Ibland får jag syn på denna smalisen i spegeln på gymmet och känner mig nöjd. Sen några timmar senare så sitter jag där och tycker jag är tjock och känner mig pluffsig. Önskar det fanns en knapp i hjärnan som man kunde trycka på och liksom reboota hjärnan att glömma hur man såg ut för några år sen och faktiskt vara nöjd med hur långt man kommit. Även om man vill längre. Men liksom en reset knapp – “så här ser jag ut nu. Det är bra.” Utan att hela tiden tro att jag ser ut som jag gjorde för några år sen. Hjärnan är en knepig apparat.

Nu är det i alla fall äntligen helg. två hela dagar som ska tillbringas med bästa maken. Solen skiner himlen är blå. Underbar! Nästa helg är jag ledig med och då ser vädret ut att bli riktigt grymt, kan bli premiär på Ågestabadet då. Hoppas.

Trevlig lördag på er!

14 Thoughts on “Vart tog den veckan vägen?

 1. PtTess on May 19, 2012 at 14:03 said:

  Wow!!!

 2. Du ser jättesnygg och vältränad ut, frisk! Wow, inspirerande. Kram

 3. Jag håller verkligen med dig om att ALLA ska lägga sig i vad och när man äter det! Mind your own business! 🙂

  Du är verkligen smal, fina Elin! Längtar till den 25:e!

  KRAM KRAM

  • Elin on May 20, 2012 at 16:03 said:

   Oh, jag längtar jag med! Kikade på tågtidtabellen igår, tror det finns ett tåg som kommer in 11. Det blir väl bra?!

   KRAM

 4. Herreminskapare! Kommer ju inte känna igen dig om vi ses i sommar =) Skitsnygg!
  Du jobbar inte den 23:e heller eller?

  • Elin on May 20, 2012 at 16:05 said:

   Haha! Nog kommer du känna igen mig alltid. =) Jag är liksom den enda främlingen som står där med din familj och väntar. Haha!

   Jag är ledig den 23 men vi ska troligtvis iväg på något midsommarfirande i Örebrotrakten över midsommarhelgen, så jag är nog inte i stan. Möjligtvis på kvällen.

 5. Jisses vad du är duktig! Du har blivit så smal! Klappa dig själv på axeln och skit i den där dumma gubben/gumman som säger något annat! Önskar jag hade lika mycket motivation som sig…vad ska man göra för att komma igång igen???

  • Elin on May 20, 2012 at 16:07 said:

   Tack!

   Hade jag svaret på den frågan så skulle jag vara superglad. Jag vet inte vad jag gjort annorlunda denna gång som gjort att jag kommit längre än nånsin. Ett jäklaranamma och så en hejdundrandes massa pepp härifrån, från kompisar och familj. Börja smått och öka sen. =) Ingen aning. Sorry.

 6. Snyggt kort. Jag håller med dig. Det är dags att sluta tro att du ser ut som förut och lära dig att se hur snygg du faktiskt är nu. Du borde nog se dig själv i spegeln oftare.

  • Elin on May 20, 2012 at 16:08 said:

   Tack! Det är helt klart lättare sagt än gjort. Den där tjockare versionen av en själv sitter djupt rotad i ens medvetande. Men jag försöker inse att det är en ny modifierad kropp som sitter under huvudet nu. =)

 7. Therese on May 22, 2012 at 07:48 said:

  Du är verkligen jättefin!!! Förstår att det är svårt att “göra om” bilden i hjärnan men det är en enorm skillnad. Du får sätta upp ett “smalfoto” på kylskåpet :)))

 8. John on May 24, 2012 at 21:20 said:

  Jag hade tänkt dra en sväng till Ågestabadet imorgon förmiddag. Kanske ses där.

  • Elin on May 25, 2012 at 07:10 said:

   Har andra planer idag, så inget Ågestabad för mig. Men helgen ska bli fin har jag sett så någon dag åker vi nog dit. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation