Idag tog vågen ett rejält skutt neråt. Trots lite mindre träning och mer jobb veckan som varit. Jag tycker i och för sig det är lättare att hålla mig på banan när jag är på jobbet. Inte lika mycket mys liksom.

Minus 1,7 kilo visade vågen i morse. Känns mycket, mycket bra. Det är även det det minsta jag vägt på hela den här resan som startade i april 2010. Har varit nere på 79,5 i februari 2011 men sen vände det uppåt igen. Nu väntar en sista vecka enligt kost och träningsplanen. Sen får vi se vad som kommer efter. =)

Jag är så jäkla nöjd.

Edit: glömde ju skriva vad vågen faktiskt visade… =) 79,1 kilo.

17 Thoughts on “Vägning vecka 20

 1. GRYMT ELIN!! Du är så duktig!! Pusspuss

 2. Grattis. 1,7kg är mycket att gå ner på en veckan. Bra jobbat.

 3. Grymt tjejen! Pepp fr mig!

 4. Therese on May 15, 2012 at 09:07 said:

  Heja, heja!!! Så härligt att läsa och få bevisat för sig att det verkligen går! Bra jobbat!!!!

 5. Grymt! Vad väger du nu? Heja heja!

 6. Galet bra jobbat! Jag är så glad för din skull 🙂

  Kram, Pernilla be

 7. Anna on May 16, 2012 at 08:42 said:

  Heja, heja Elin!
  GRATTIS – vad härligt!

  Tack för din inspiration!

 8. Men jag vill också!!! BRA jobb ;)!!!

 9. HÄRLIGT!! Skönt att påminnas om att vågen faktiskt kan visa fantastiska resultat om man bara hjälper till 😉

 10. Vad kul, grattis! 🙂 Här står vågen still… Irriterande. Jag sköter både kost och träning, vågen är inte min kompis just nu 😉

 11. Stort grattis!

 12. Sofia on May 19, 2012 at 08:05 said:

  Grattis! Bra jobbat 🙂

 13. Underbart Elin! Bra jobbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation