Ännu en vecka ligger bakom oss och påsken 2012 är snart slut. Jag fick en kort och intensiv påskhelg i år, jobbade kväll i fredags och jobbar morgon i morgon. Men det är skönt ändå, det ramlar in lite OB-pengar samtidigt som jag fick vara ledig på helgen. Det enda är att det är lite väl snabbt att vända tillbaka dygnet på bara två dagar, jag borde ligga och sova för länge sen.

Veckan som varit har jag inte tänkt så mycket alls på vad jag stoppat i mig. Vi fick ett påskägg fyllt med godis på jobbet och även hemma har det slunkit ner lite vad som helst. Träningen har varit bra, ett grymt Vipr pass, alla tre passen som hör till träningschemat för att klara milen. Långpromenad till påskmiddagen hos svärmor. Allt har gått galant. I fredags var det lite jobbigt när jag sprang innan jobbet och snön och haglet piskade mig i ansiktet men jag stod innan och valde mellan löpbandet och att springa ute och jag valde ute även fast jag såg hur vädret såg ut. Härligt uppfriskande i efterhand även om det var lite kämpigt under själva löpturen. Idag fick jag med mig maken till bostadsrättsföreningens gym och han brände av ett personbästa på 5km, 23min 30 sekunder. Inte illa alls. Men han är helt färdig efteråt och det ser ju inte så njutfullt ut som mina 5,4 km på 35 minuter var. Det var dagens pass, löpning i 35 min i lugnt takt. 9,5km/h låg jag på hela passet. Ett skönt lunk.

Nu laddar jag för en ny vecka. Den första veckan av sex där jag ska hålla stenhård koll på intaget av kalorier och trappa upp träningen rejält. Jag håller tummarna för att jag får vara fortsatt frisk och att jag inte får ont någonstans i kroppen. Matlådorna inför i morgon är redo i kylen, träningskläderna är redo i väskan, jag är inte riktigt redo då jag behöver hoppa in i duschen och somna fortare än kvickt. Mobilen ringer 04:15. 5 timmars sömn om jag somnar inom 25 minuter. Oops.

3 Thoughts on “Nya friska tag

  1. Det där påskgodiset var du väl värd efter ditt kvartal utan godis. 🙂

    Härligt med nya friska tag också, det är så skönt att vara igång.

    Massa pepp till dig, nu kör vi!

  2. Blev jättepeppad av Ditt inlägg! Nu kör vi! Skall ner till 69kilo innan sommaren! 6-7kilo med andra ord!
    Pepp fr mig!

  3. Här har det hänt grejer! Och va spännande med en utmaning! Inspirerande!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation