Vart denna dagen tagit vägen vet jag knappt, 10,5 timme på jobbet, 51 minuters löpträning med en kompis som resulterade i 7,5km och ett styrkepass på SATS där rygg och axlar fick sig en omgång. Skönt men nu jag är lite trött. Tur jag ligger redo för John Blund i sängen. 😉

Dagen har gått galant, att planering är nyckeln till framgång är ingen myt. Alla matlådor till lunch, mellanmål och middag gjorde att dagens kostprogram följdes till punkt och pricka. Trots att det stod en skål med godis på köksbordet på jobbet. =)

Så här såg jag ut när jag stod och laddade inför ett superset med smal och bred rodd. Trött men glad!


Dagens minus: att jag glömde låset till skåpet på gymmet och ville inte betala för ett nytt eller hyra ett så jag släpade runt på en gigantisk väska i stället.

Dagen plus: att jag känner mig taggad till tusen inför detta och att löpningen gick så lätt.

8 Thoughts on “Bollen är i rullning!!

 1. Bra jobbat.
  Har du några bra tips på hur man skall få till det med matlådor. Har så dålig fantasi ibland.

  • Elin on April 13, 2012 at 09:48 said:

   Jag är ingen hejare på matlådor, heller faktiskt. Nu kör jag stenhårt på kostprogrammet jag fått, mycket fisk och kyckling som är jobbigt för en som jag, som helst äter vegetariskt. =) Mellanmålen är enklare. Förmiddag så är det proteindrink och eftermiddagen är det lättkesella med något bär. Mellanmålen är det som gör att jag inte faller dit och blir sugen på något annat mellan de större målen. Är jag inte hungrig så blir jag inte sugen.

   Matlådorna är enklare om man gör ett gäng på en ledig dag kanske, eller åtminstone basen, steker kycklingfile eller ugnsbakar en massa lax. Lägger redo i frysen i matlådor, sen på kvällen tar jag fram den och fyller på men lite kolhydrater och mycket grönsaker. Lägger in det i lådan med den frysta köttbiten och sen in i frysen så tar jag med den till jobbet dagen efter.

   Pepp till dig!

 2. Bra jobbat! : )

 3. Tjoho! You go girl!!

 4. Härligt att du har sånt flyt 🙂 Stolt ska du vara också!

  Kram, Pernilla be

  • Elin on April 13, 2012 at 09:43 said:

   Visst är det skönt när det funkar. Denna veckan har tagit på krafterna men det har varit värt varenda sekund!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation