Jag har nog aldrig haft godisförbud tidigare. Inget vad jag kan komma håg. Har aldrig som barn haft någon mamma, pappa, mormor eller morfar som sagt “du får si eller så mycket pengar om du inte äter godis på ett år”. Men för några dagar sen så hoppade jag på en utmaning som jag såg i detta inlägg inne hos Emsut. Det var helt rätt i tid att haka på denna utmaning, mitt i mellandagarna med allt vad julgodis innebär. Så nu blir det inget godis på 91 dagar.

Känns bra. Inte helt omöjligt. Bra för en socker-oholic som mig. =)

9 Thoughts on “Ett godisfritt kvartal

  1. 91 dagar? 3 månader? Men det klarar vi ju lätt. 🙂

  2. Samma här, har inte heller haft det tidigare men har bestämt mig för att inte äta något i år!

  3. Det klarar du, det vet jag!

    Jag klarade 100dagar förra året. Till en början var det nästan olidligt och det gjorde ju inte saken lättare att jag bor med en godisråtta. Men till slut försvann suget efter godis nästan helt. Jag hade kunnat fortsätta längre men dumt gjorde jag inte det.

    I år är målet att inte äta godis förän jag nått min målvikt. 🙂

    Nu kör vi!

  4. Det klarar du!! HEJA HEJA!

    Jag funderade på samma sak, men jag bangade… 😛

    • Elin on January 5, 2012 at 22:30 said:

      Kör en vecka eller så, då inser man att det faktiskt går lättare än man tror. Jag är en godisråtta utan dess like ska du veta. =)

  5. Heja dig! Verkar som du kommit igång lite igen och det är kul. Roligt att följa dig!
    Jag går ut svagt med en månads godis och kak-förbud med vissa förbehåll , oj vad det lät lojt! 🙂 Men jag känner att jag måste stå bakom vad jag vill klara av och tre månader i socker-celibat nej jag kan inte riktigt köpa det. Choklad är för gott 🙂

    • Elin on January 5, 2012 at 22:32 said:

      Vet man att det är stora tillställningar under tiden så kan man ju absolut ha lite förbehåll. I slutändan är det ju inte de dagarna som är de farliga, det är ju alla de där dagarna emellan som man måste ändra på ändå. Lycka till!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation