Sista PT träningen 2011. Favorit i repris att träna på nyårsafton, så här såg mitt pass ut nyårsafton 2010. =) Ett armpass som jag gjort många gånger sen dess, medicinbollen har jag dock fått skippa då den gått sönder och jag har inte sett att de handlat in en ny.

Årets nyårspass såg ut så här.

  • Uppvärmning 15min sittcykel
  • Kolmasken genom hela gruppträningssalen varvat med björngång framlänges och sen baklänges genom samma sal. Aldrig har väl denna sal känts så stor…
  • Marklyft 3set
  • Frontboxböj. Aj aj aj mina axlar första setet, sen hamnade stången rätt. 3set
  • Enbens raka marklyft med kettlebell 4kg.
  • Djupa knäböj mot vägg med stor boll bakom rygg.
  • Plankan på boll, skriva namn.
  • Löpband 10  minuter, blandat gång och jogging.
  • Stretch

Vaknade i morse och det kändes redan ordentligt i baksida lår, rumpa, övre rygg, axlar och mage. Och då hade jag inte ens tagit mig ur sängen ännu. =) Nu ett dygn efter passet så känns det ännu lite mer. I like it!

Så här såg marklyften ut idag, 31/12-11.

Så här såg de ut 27 januari 2011.

Var lite nerslagen efter förra PT-passet då det kändes som om jag tappat så mycket styrka och teknik men efter att jag kikat på dessa två filmer så känns det bättre. Yay!

One Thought on “PT träning 31/12-11

  1. Ser riktigt snyggt ut. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation