Det tog två veckor innan jag kände mig pigg nog att bege mig till gymmet igen. Eländiga förkylning. Men i lördagsmorse var det dags, favoriten Bodypump klockan 09:30. Kändes tungt efter att inte ha tränat på ett tag och benen skakade ordenligt i benpartiet på slutet. Men instruktören kändes så himla bra att man liksom inte tänkte på det utan man bara körde på tills det var klart. Detta passet kommer jag försöka få in varje vecka. Sen en riktigt bra start på helgen, skönt att ha träningen avklarad så tidigt.

Idag har jag också hunnit med ett pass, ett pass jag önskat jag hittat tidigare då jag verkligen gillar det. BodyBalance.

Så totalen veckan 38 ser ut så här

  • BodyPump 60min
  • Jogging på löpband 5 min efter BP
  • BodyBalance 60min

Totalt 125 minuter

Känner mig redo att kasta mig in i träningen med huvudet före igen. Skönt att känna sig frisk och det är något man måste komma ihåg att ta vara på när man väl är det, uppskatta det. Självklart jobbar jag den värsta veckan denna vecka som kommer, bara kvällar och 5 stycken av dem med. Usch och fy men vips så är det söndagkväll igen och då sitter jag här och rapporterar en grym träningsvecka trots kvällspass! =)

Däremot har jag slarvat en hel del med maten senaste veckan så jag får se vad vågen säger i morgon. Tycker det är enklare att vara nyttig när jag tränar vilket egentligen är helt bakvänt. Det är ju när man är sjuk och inte kan träna som man borde se upp med vad man äter. Jaja, bara att ge järnet framöver så kommer resultaten som ett brev på posten.

 

One Thought on “Veckans träning vecka 38

  1. Kanonbra gjort med förkylning och allting. Jag håller med dig om att det är lättare att äta nyttigt när man tränar, det är precis som kroppen kräver mer ordentlig mat så att den orkar träna. Jag håller tummarna för att det går bra för dig imorgon

    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation