Inte helt oväntat kom ett plus på vågen. Nu jobbade jag morgon idag så vågen beträddes vid 04:20 cirka vilket inte är något jag rekommenderar till någon.

81,7kg (+0,6)
BMI 25,8
Kvar till mål 3,7kg

Men jag fokuserar på att jag faktiskt gick till jobbet idag och kände mig pigg. Ingen snuva. Nästan ingen hosta. Kände mig helt enkelt OK. Härligt. Väntar ytterligare någon dag med att träna sen blir det tuta och kör som gäller igen. Jag längtar!

13 Thoughts on “Vägning vecka 38

 1. Så skönt att hostan är på väg bort. Plusset kommer du säkert att vända till minus när du börjar motionera igen!

 2. Heja, heja 🙂

  Mvh, Pernilla be

 3. Skönt att du mår bättre!! 🙂 Bry dig inte om det där lilla pluset, det är snart borta igen 🙂 Kram

 4. PtTess on September 20, 2011 at 12:09 said:

  Bra! Fokus på maten nu. Mycket gröna o röda grönsaker. Bär! Gojibär i gröten. Massor av protein!! Ingen pasta;) Kör!

  • Tack för peppen! Det behövs. =) Gojibär följde med hem idag. Goda små rackare. Ingen pasta, du, den blir svår.

   Gillar “Kör!” där på slutet. Haha!

 5. Först får förkylningen släppa sedan kan du ta tag i träningen igen. Jag hejar på dig! Tänk på hur långt du har kommit

  Kramar

  • Tack för peppen! Jag har kommit långt men nu börjar det känns så länge sen så det har liksom försvunnit in i hjärnan någonstans långt bak… KRAM KRAM

 6. Skickar en kryapådig kram till dig 🙂
  Och önskar dig en fin kväll

 7. Sv: haha jaa det är väl kanske bäst för min hälsa att jag tar och flyttar igen då… 😉 Bor ca 5 min promenad från en affär med VÄRLDENS GODASTE lösgodis -.- ;P

 8. Hej tjejen, har du ngr roliga träningsappar/hälso/viktappar att tipsa mig om?

 9. Det är väldigt lätt att komma av sig med träningen när förkylningen gör att man inte vågar träna. Åtminstone är det så på mig, jag har ännu inte kommit igång efter förkylningen…..

  Krya på dig Elin.

 10. Tack! 🙂 vänliga ord gör mig glad!

  Jag försöker få i mig så mycket protein som möjligt, samtidigt vill jag inte trycka i mig protein källor till förbannelse bara för att… Mycket ägg, kvarg, keso, sojamjöl i tex pannkakor, linser, bönor… Nu för tiden äter jag även fisk ibland vilket underlättar markant. Men jag använder mig även av proteinpulver en hel del. Blir ofta en drink som komplement till frukosten och ibland till mellanmål om jag inte orkar/har tid/behöver nåt snabbt och enkelt. Ett bra tillskott helt enkelt, men mat ska vara det huvudsakliga intaget. Men jag äter kolhydrater också. Försöker bara minska, tex lite mindre pasta och mer sÅs och grönt, en brödskiv istället för två och istället ta ett ägg extra tex. Brukar tänka att jag sja halvera kolisarna och ersätta med annat. Tex ägg, avokado, nötter, prottedrink, keso mm.

  Är du vego?
  Kettlebells är grymt. Ett tips om du bor i Sthlm är att de brukar ha gratis ( eller kostar det 100:-?) teknikdagar på Spartan. Väl värt, de är grymma. http://Www.Kettlebells.nu

  Lycka till med allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation