Så här har det sett ut i veckan. Hade två till pass inplanerade men första veckan tillbaka på jobbet efter semestern var aningen jobbigare än jag förutspått, bara tidiga mornar var det med. Var helt slut första dagen och kollegan som kom tillbaka för några veckor sen sa att det är värst andra dagen. Och ja, jag trodde jag skulle spy när klockan ringde andra dagen… Det var då den minimala styrketräningen kom till, trodde jag skulle kunna träna lite själv när jag hade avbokad Cross Training passet som var för sent för att jag skulle orka med. Men icke, trodde jag skulle somna där på sittcykeln. Veckans skönaste var pumpen, veckans välbehövda var yogan, baksida lår fick vad den tålde där i hundens position. =) Veckans trevligaste var promenaden med finaste Benita.

Ifall någon undrar så får jag ut detta diagram från Funbeat.

2 Thoughts on “Träning vecka 33

 1. Väldigt bra inlägg du pumpat ut idag 😉 Gillar starkt din styrka och din kraft att vilja nå dina uppsatta mål. Jag kommer upp till Stockholm igen snart och hoppas på lite träning med dig. Kram!

  • Elin on August 21, 2011 at 22:58 said:

   You got my number! Bara att höra av dig.

   Och tack!! Ja ibland vill man ju hushålla med inläggen för att använda när inspirationen tryter men samtidigt vill man ju bara ut med dem på the World Wide Web så att säga. =)

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation