På agendan stod det CyclingPulse klockan 17:30. Jag var inte så jättesugen att gå på det passet så jag ringde Malin och frågade om hon skulle springa efter jobbet, rundan runt Halmsjön vid Arlanda. Jag var helt klart beredd att åka till jobbet på joggingdate på en ledig dag. =) Men hon var slut efter helgen och en tidig morgon så hon skulle bara promenera rundan idag. Hmm… Det var jag ju inte sugen på så då begav jag mig till SATS i alla fall. Som vanligt så rinner minuterna iväg här hemma innan jag ska gå och jag får alltid springa ner för backen för att hinna med att checka in innan de ger bort min plats till de i kö-listan. Idag var det dock ingen kölista. Som ledaren sa innan start; tror ni salen blir full idag? Vi var kanske hälften där. Skulle inte tro det med 17 grader och sol utomhus. Annars, en sån tid på en måndag, brukar det vara fullt, många där för att kompensera helgens onyttigheter. Som den vanemänniska jag är så tog jag samma nummer på pulsbandet som sist. 4an, det är jag! Bra nummer som syns bra högst upp på projektorduken. =)

Passet var grymt och jag var helt slut efteråt. Använde mig av maxpulsen som datorn räknade ut åt mig, 195. Han sa ju på passet innan att det alltid är lite snällt räknat så jag borde öka den siffran lite så jag får ut mer av träningen men jag fegade ur och körde på den. Nästa gång så ska jag öka till 196. Jag lovar!

Så här tjusig var jag efter passet.

Ser ni svettfläcken på magen?! Så härligt! Helt blöt. Håret är för äckligt och jag som vanligtvis har svårt att gå utanför dörren utan att tvätta håret har här lyckats vänta hela 2 dygn med att tvätta det! Något slags rekord tror jag. Men jag kunde ju definitivt inte ta vägen förbi ICA och se ut på det där viset. Duschar gör jag hemma oftast, enkelt när jag bor så nära. Så till höger ser ni mig i min tjusiga hätta. Lagom till påsk! Även min nya fleece från Intersport. Så skön, har en till likadan fast turkos. På vänsterbilden ser ni att jag håller i pulsbandet. Idag när jag tog skorna från hyllan i entrén så hör jag hur det börjar larma nere vid receptionen. En tjej går tillbaka och kommer på att hon glömt att ta av sig bandet runt magen. =) På samma bild skymtar även stegräknaren där under linnet. Mina händer eller snarare fingrar ser onaturligt långa ut men de är så de ser ut, som ena riktiga klor, långa och spretiga. =)

12 Thoughts on “Efter träningen

  1. Henriettae on April 18, 2011 at 23:22 said:

    Vad härligt inspirerande du är!!

  2. Du är alltid snygg. Till och med genomsvettig. 🙂

  3. SnyggElin!

  4. CyclingPulse vill jag verkligen prova! Jag gillar att jobba så svetten lackar 🙂

    mvh//pernilla be

  5. Oh yes! Pulsspinn är grym träning – lämnar inget åt slumpen och du får bra och direkt feedback! Lägg på 5 slag nästa gång. Om du inte fixar det så dra av ett slag i taget tills du känner att du tar ut dig till max 😉

    Vill du ha pulsklocka enbart till löpning eller även annan träning? Vill du kunna få kurvor efter passet eller är du endast intresserad av information under själva passet? Behöver du komplettera med stegmätare/gps?

    • Elin on April 20, 2011 at 18:25 said:

      Öka 5!? Då får jag sitta längst bak så ingen ser när jag dör av utmattning där bak. =) men jag tar ditt råd till mig och lovar att öka 5, spinningexperten har talat och då lyssnar jag. 😉

      Jag skulle nog lätt kunna bli en riktigt pulsgalning så det blir nog till det ena och det andra jag kommer använda den till. Ju mer kurvor och statistik jag kan få ur den, desto bättre. =) Stegmätare? Jag vill gärna få reda sträckan som jag sprungit och att sen få titta på en snygg karta på datorn efter passet vill jag verkligen.

  6. Så frääääääscht. Och då säger jag bara sanningen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation