Det var en trött Elin, som endast fått 2-3 timmars sömn och efter ett 10 timmar lång arbetspass, som klev över tröskeln till SATS Liljeholmen. Shape stod det på lappen jag fick i receptionen och jag var allt annat än taggad. Men vilket pass! En vikare från Telefonplan som jag gillade skarpt. Visade övningarna bra och peppade så man verkligen gjorde de där sista repetitionerna av övningarna när kroppen skakade. Halvvägs in i passet så rann svetten om mig. I slutet när vi gjorde plankan så droppade det om mig. Det passet kommer kännas i morgon. Lagom till veckans andra joggingtur. =) Nu borsta tänderna och göra i ordning väskan till i morgon! Planering är nyckeln till framgång!

3 Thoughts on “Vilket pass!

  1. “Planering är nyckeln till framgång” Det är så sant så! Jag ska låta dom orden växa lite inom mig tills jag känner mig piggare.

  2. Med den nycklen kommer du absolut att nå framgång!

    Låter som ett kanonpass du körde igår. Själv körde jag gymmet enligt Biggest-Looser-Tanjas träningstips i senaste nummret av FitnessM. Men ja… självklart måste jag lägga på lite eget med. 😉 Svettades som en … vet inte vad – som du typ. Var skakis efteråt och önskade att jag kunde bli hämtad på gymmet, men… det var ju jag som tagit mig dit i bilen så… det vara bara att pallra mig iväg.

    • Elin on March 25, 2011 at 05:18 said:

      Åh, jag har blivit så dålig på att gå till gymmet för att gymma… Nästan bara gruppass senaste tiden. Mycket dåligt. Men det är väl bara att pallra sig dit och avdramatisera det hela. Någon gång när det är lugnt med folk.

      Jag gillar den tidningen med. Tror jag har den senaste tidningen om det inte kommit ut en ny i dagarna. Ska kika idag på Statoil. =)

      Bra gymmat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation