Veckorna bara flyger förbi och jag hinner inte ens märka av att det är måndag och vägdag igen. Denna vecka blev det därför en tisdagsvägning.

79,2kg (-0,4)
BMI 25,0
Kvar till mål 1,2

Det tar sig sa pyromanen! Inte för att jag kommer klara att gå ner 1,2kilo på en vecka, som var planen när jag startade upp i Rivstart 2011 men jag är nöjd ändå. Det går segt men det är OK. Jag hänger inte läpp för det. Träningen går bra och det är huvudsaken. Senaste veckan har jag haft ont i handlederna… det oroar mig lite. Det blev värre efter söndagens bodycombat och därför står jag nu och funderar på att avboka morgondagens pass av samma sort. Om det inte är vidrigt kallt så kanske det blir en löptur i stället. =)

6 Thoughts on “Vägning vecka 8

 1. Akta handlederna! Löptur i snö och minusgrader är hur härligt som helst 🙂
  Jag ska snart dra på mig kläderna och gå till jobbet. Det brukar ta en timme!

 2. Du ska verkligen vara supernöjd. Att du fortsätter gå ner i vikt nu så nära målvikt är helt otroligt duktigt. De sista fem lär vara lika jobbiga som de första femton har jag fått för mig.

  mvh//pernilla be

  • Ja, det känns verkligen att de senaste kilona varit lite mer besvärliga att bli av med, fullt förståeligt men trist när man är van med ett mer raskare tempo. =) Åh, dem där veckorna i början när jag gick ner 1,6kilo två veckor i rad… Men så tog kroppen ganska mycket stryk då också. Glad att håret nu växer som det ska. =)

 3. Handleder skall man vara rädd om.
  0,4 är ju 0,4 och det är bra.

 4. Ja, verkligen. Det är lite läskigt faktiskt. Jag har haft lite svaga handleder hela mitt liv men inte så ont som jag haft senaste veckan. Tror det är en kombination av att jag på jobbet häromveckan fick putta loss alldeles för många bilar ur snödrivorna… och sen efter det så var det två dagars skruvande med nyinstallation av automater… och sist lite väl entusiastisk på bodycombaten i söndags, tar i för kung och fosterland när jag är taggad. =)

  Hoppas de känns bättre i morgon.

  Minus 0,4 är mycket bra. Jag är glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation