Jag vet inte om jag nämnt det här i bloggen men jag absolut älskar att titta på kostymdramer. Så här kommer ett tips. På lördagar klockan 21:30 på SVT visas nu en serie i 7 delar med beskrivningen Kostymdrama med kärlek, intriger, liv och död på det edwardianska lantgodset Downton Abbey. Serien heter just Downton Abbey. Två delar har redan visats men man kan fortfarande se båda delarna på SVT play, det första avsnittet måste ni dock se snabbt då det endast visas till och med på tisdag den 22 februari. Andra avsnittet som visades i lördag kan ni se till och med lördagen den 26 februari.

Rekommenderas varmt om man gillar denna typ av underhållning. =)

5 Thoughts on “Något helt annat

  1. Visst var det bra!?!?!?

    Jag blev helt överraskad, speciellt som jag nästan aldrig får “styra” TV att jag hittade något så bra helt oväntat.

    • Gillar den skarpt, gillar att den handlar både om tjänstefolket och herrskapet. Om du nu skulle missa den på TVn så är ju SVT play kanon. Vi blev bortbjudna på lördagskvällen och jag blev så glad när jag såg att jag kunde se den ändå. =) Så jag njöt av en timmes kostymdrama idag på eftermiddagen i stället. Så trevligt!

  2. Jag såg reprisen idag, eftersom jag var på fest igår. Det var ett perfekt dagen efter nöje och funkar utmärkt som lördagsmys också för den delen. Jag tycker också att det är en bra serie: 🙂

    • Även jag missade den igår på TVn och såg den på SVT play idag i stället. Efter första programmet så la jag in en påminnelse i telefonen som ska förvarna strax innan det börjar, jag ser så sällan på program på TVn så jag har en tendens att glömma bort dem. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation