Här ser ni skillnaden i hur mörkt det var när jag gick ner till träningen och när jag sen efteråt gick upp för backen igen. Jag vet inte om jag är redo för dessa mörka kvällar, mörkt när man går till jobbet, mörkt när man går därifrån…

5 Thoughts on “Hösten är här

  1. Helljusen var på i morse. Blända av och på om vart annat. Deppigt! Men ja… det har ju sina fördelar med. Att tända ljus i vardagsrummet blir så mycket mysigare.

  2. Det var supermörkt ute när jag gick TILL pendeln! Det är hemskt :/ Men när jag hade somnat och vaknade i Årstaberg så var det jätteljust. Känns konstigt att det mörknar och ljusnar så snabbt.

    • Klockan kvart i fem är det mörkt som natten ute…. hate it. Mys i soffan är OK när det är mörkt, att gå till jobbet i mörkret är inte OK. Du ser våra sex hus på rad när du åker över bron mellan Årstaberg och Södra station. hihi!

  3. Jag har också jättesvårt för mörkret. Har pratat med min läkare om att få remiss till ljusterapi. Tills vidare försöker jag få allt dagsljus jag kan få.

    mvh//pernilla be

    • Jag har funderat på att sola solarium lite på höst och vinter, dels för ljuset och dels för att man känner sig så mycket piggare när man har lite färg. Men samtidigt är jag lite rädd, har bara solat några gånger tidigare och har ingen koll på hur farligt det är nu för tiden. Förstår ju att tekniken har kommit långt sen 80-talet när alla solade som galningar. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation