Lördagen och söndagen har varit perfekta. Igår tog vi tåget till Uppsala. Först lite sightseeing med trevliga besök på Gustavianum och Domkyrkan. Sen lite mys på ett café för att sen avrunda Uppsalabesöket med lite italiensk mat tillsammans med släkt och vänner.

Idag så var det inte så mycket inplanerat, följde med in till stan när David skulle köpa mer minne till sin dator. Men när vi kom hem så kände jag mig ganska nere, hade inte lust med någonting. Tidigare på morgonen hade jag kollat upp om det fanns några lockande pass som jag kunde gå på och det fanns ett BodyCombat men tyvärr var det folk i kö för att köra passet så jag tänkte att det inte var någon idé att boka. Men när vi kom hem från stan och jag kände mig usel så kollade jag igen och alla i kön var borta och det gick att få en plats på passet! Jag såg det som ett tecken på att jag skulle klicka på BOKA och sen direkt kila iväg och packa träningskläderna för passet började om 35 minuter. Så himla nöjd med mig själv. Ett roligt och svettigt pass senare och jag var en gladare person. Körde sittande cykel lite innan och efter för att bränna lite extra kalorier och sen tillbringade jag 30 minuter med stretching. SUPERNÖJD över mig själv.

6 Thoughts on “Kände mig lite vissen

  1. Duktigt av dig 🙂 Skönt när det blir av när man verkligen vill!!! =D
    Nu är det du och jag på onsdag kväll wuhuu…
    Har gått hem från jobbet både i lördags och söndags 🙂 wuhuu
    Imorgon ska jag och Emma köra ut min farbrors bil till arlanda och sen gå hem .. kanske ser dig irra omkring där vid 9 tiden 😉
    PussKram

  2. Du har all anleninng att vara nöjd Elin.

  3. Å de där passen är bäst! Så skönt att du kunde komma iväg. Hade ett skönt pass igår jag med på gymet med Örjan.

    Känner mig också deppig och nere. Vågen visar upp efter den här helgen. Vill INTE!

  4. Kristina Z on October 11, 2010 at 08:41 said:

    Åh Elin vad du är bäst! Riktig inspirationskälla!! Tack vare dig har jag bokat in en lång promenad med maken i eftermiddag, på denna min lilla lediga dag. Puss å kram!!

    • Hoppas ni fick en härlig promenad! Längtar lite efter dig trots att vi nyss träffades, får träffas oftare. Kram på dig!

  5. Du är skitgrym! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation