Idag hände det. Idag ringde tjejen från SATS och i morgon ska jag dit. Hon frågade hur det gått med träningen under sommaren och jag kände mig ganska stolt och kände att jag inte ljög när jag sa att det gått bra. Om man utgår från hur det var innan så tycker jag att jag varit suverän egentligen. Men i morgon börjar andra stadiet på träningen. I morgon klockan 12:00 så finner ni mig i en gympasal framför en skivstång och 55 minuter senare så kommer troligtvis en halvdöd Elin vandra ut från samma sal. Innan kommer tjejen visa mig löpbandet, crosstrainern och lite andra maskiner som jag är nyfiken på. Jag ska träffa henne kl 11:30.

Det roliga är att jag är supertaggad över detta, så glad att börja, har ju tänkt på och längtat efter denna dagen ett tag nu. Jogging i all ära men jag vill bli lite mer tränad, lite mer fit också. Få lite styrka i överkroppen, särskilt ryggen. Blir glad av att bara tänka på att jag ska dit i morgon. Hur bra är inte detta?! Hoppas det håller i sig länge länge. Lite ledsen att jag jobbar kväll i tre dagar annars hade jag testat Afrodansen senare i veckan. Hoppas det passar bättre nästa vecka. =) Känner knappt igen mig själv när jag skriver detta. Så roligt.

I morgon.

B o d y P u m p.

18 Thoughts on “I morgon gäller det

  1. Bodypump är så himla kul! Jag gick på det för ett par år sedan, faktiskt ganska regelbundet. En bra träningsform som definitivt känns dagarna efter. Jag är lite avundsjuk på dig, jag vill också gå 🙂

    • Elin on August 16, 2010 at 21:54 said:

      Jag längtar så mycket att jag tänker jag ska gå och lägga mig på en gång så det blir morgon snart!! Vem är denna människan och vart är hon som för 5 månader sen inte rörde på sig alls och tyckte hon var värd allt godis i världen? Haha. Jag kommer troligtvis inte kunna gå i övermorgon. Hualigen.

  2. Anonymous on August 16, 2010 at 21:58 said:

    Oh BodyPump är hur roligt och bra som helst 😀 Hoppas du får kul see ya på fredag puss

    • Elin on August 16, 2010 at 22:26 said:

      En Anonymous som säger puss på slutet. Haha! Sen så jag mittendelen. See you friday!!! Vi kommer ev få besök av Jennie på onsdag eller torsdag nästa vecka när vi jobbar kväll ihop. =)

      pussokram

  3. Åh, jag har varit på BodyPump idag:) Räkna med att kroppen får en riktig genomkörare och stretcha gärna lite extra efteråt!

    • Elin on August 16, 2010 at 22:27 said:

      Åh, jag som är urdålig på att stretcha men om jag inte ska gå som Zeb Macahan dagarna efter så får jag väl lägga manken till och ge kroppen en ordentlig genomkörare. =) Hoppas lite stretch finns med i själva träningen. Är så dålig på de olika övningarna. Tack för tipset!

  4. Jiiiiiiii! Du kommer ha skitkul och du kommer ha sån skön träningsvärk. Lägg på lagom mycket vikt (hellre för lite första gången…). På onsdag kommer du ha on och på torsdag kommer du ha ondare. Men det är ju så underbart med träningsvärk. Jag är avis, vill också skivstångas imorgon men ska jobba till 23…

    • Elin on August 16, 2010 at 23:50 said:

      Haha, jag kommer troligtvis inte kunna röra mig på onsdag. Åratal sen jag var på något liknande pass… Kan det ha varit 2006 när jag köpte ett terminskort på F&S och gick två gånger? Dyra träningar blev det. Haha!

  5. Yeeeeaahaaaaa!!! Härligt Elin 🙂 Välkommen till SATS 😀 Du kommer att vara helt lyriskt efter passet imorgon tror jag 😉

    Kraaaaamilikram

  6. Malin on August 17, 2010 at 08:14 said:

    Jag ska oxå på body pump idag, mitt andra pass.
    Jätteroligt men som sagt stretcha……. jag gick ändå som Zeb Machaan efteråt 🙂
    Jag behöver oxå få upp styrkan i överkroppen o ha nåt alternativ till löpning o spinning.

    Ha så himla roligt o återkom med hur det gick!

  7. Jenny on August 17, 2010 at 09:08 said:

    Grattis till det fina resultatet! Hurra! Det är ju så kul att träna på pass och sånt och body pump är bland det roligaste man kan vara med om tycker jag. Men jag varnar dig för träningsvärken, den kommer oavsett om man är tränad eller inte, och den är grym, men den är ju inte farlig, man får tänka positivt. Lycka till!

  8. Ja, du låter som ett träningsfreak (på ett bra sätt!) 🙂
    Jag blir sugen själv, men för mig är det simning som gäller. Har dock funderingar på att testa gym, just för att stärka upp vissa delar som du säger. Men det verkar lite otäckt tycker jag… 🙂
    Får se om det blir av, kanske efter resan isåfall.
    Hoppas det går bra idag!
    /Annan

    • Elin on August 19, 2010 at 00:38 said:

      Jag tyckte det var superläskigt innan jag gick dit och fick rundvandringen. Då insåg jag att det nog inte var så farligt. Så har du ett gym i närheten så kila förbi någon gång när det är lugnt och fråga om du kan bli visad runt. Eller om du har någon bekant som håller på som kan visa dig. Bara jag kom in i lokalen och såg hur det såg ut så blev jag mer positiv inställd till det hela. =) Simning är härligt, har dock långt till närmsta simhall så det blir sällan av.

  9. Vad kul, det kommer gå jättebra! 🙂

  10. Härligt!
    Själv ska jag pumpa ikväll!
    Heja heja!

  11. Vi har blivit sådana träningsfreak Elin! Vad händer med oss? 🙂 Tack för ditt pepp hos mig också. Blir så glad JÄMT av dina ord.

    Idag är en bra dag.
    Jag känner verkligen mig pigg och att jag har valt rätt utbildning detta året. Dock har jag en huvudvärk som heter duga idag. Herregud!

    Hur mår fina Elin?
    Kram

  12. Emma on August 17, 2010 at 21:33 said:

    Haha du visste att det var jag 😉 Såg sen att jag glömde skriva namn haha men skönt att du förstod ändå… Jaa jag träffade henne en snabbis idag så sa hon de.. its gonna be gooood… puss 😉

  13. Pernilla Be on August 17, 2010 at 22:16 said:

    Tack för tipset om jogging-sajten! Den ska jag prova.

    mvh//pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation