Dagarna går och jag hinner inte allt jag vill hinna med, en klassiker så här när det bara är några dagar kvar på semestern. Första veckan och sista veckan av semestern blir lätt fullbokad.

Nu sitter vi på tåget på väg till 6-årskalas, äldsta brorsdottern fyller år. Alldeles för länge sen jag såg dem nu, min födelsedag för en månad sen.

Sen i onsdags så har det varit prövning efter prövning i matväg. Inte direkt onyttiga saker utan mer svårberäknade i PP. Vi hade en voucher för en hotellövernattning och hastigt och lustigt så bar det iväg till Malmköping. Att äta ute är bland det svåraste tycker jag, värst med trerätters som redan är förbestämt. Jag som älskar hotellfrukost och lätt äter för mycket vid såna, hade tur när den visade sig vara ganska tråkig, vaniljyoghurt och en knäckemacka var allt jag fick i mig.

Igårkväll var jag ut med min bästa vän Kristina, i födelsedagspresent hade jag fått ett besök på Södra teatern och på scen fanns Cirkus Cirkör. Jag kan inte ens börja beskriva hur fantastisk föreställningen var. Vi hade superba platser längst fram på första balkongen. 2,5 timme flög förbi och jag hade lätt kunnat sitta där en timme till. Innan hade vi tagit en drink på Champagnebaren högst upp i huset, ute på en balkong med utsikt över Stockholmskvällen. Champagne smakar helt enkelt lite godare där uppe. =)

Med alla dessa svårberäknade måltider så har jag det lite jobbigt, har nog inte fyllt i checklistan på några dagar tyvärr. Jag verkar dock göra saker och ting på rätt sätt ändå då vågen visar mycket fina siffror. Joggar gör jag också, har gått bra men igår så var benen så trötta och tunga och värmen tog knäcken på mig. Fick stanna och gå i stället. Men jag har justerat joggingturen så nu avslutas den vid ett utomhusgym där jag gör lite styrkeövningar efteråt. Känns bra. Ska fotografera dem någon gång för det är några stycken som jag inte vet vad de är till för. Kanske ni vet?

Snart framme. Smidigt att blogga från telefonen när man inte har tid för datorn.

8 Thoughts on “Hektiska dagar

 1. Det låter som att du har bra dagar nu, härligt med lite avbrott i vardagen. Njut av de sista semesterdagarna!

 2. Jag vill ha mer semester! Det gick alldeles för fort.. 🙂
  Jag har ungefär 5 kilometer till jobbet. Lagom att cykla.
  Lite jobbigt nu när det varit så varmt.. helt svettig när man kommer fram 🙂

  Vill du byta granne med mig? Jag har hellre nästandöva Britta än kissande typen 🙂

 3. Heeej tjejen 🙂 Det är i hötorget jag går men konsulenten jag fick har bara varit där 2veckor, hon kommer ursprungligen från VV Malmö 😉 Riktigt engagerad verkligen!! Fick veckobrev idag hi hi. Skulle vara jätte kul om man i höst kunde ha en VV blogg fika i stockholm 😀 Känner mig sååååå på G nu och det är häääärligt!!!

  Massor med kramizar till dig!

  • Elin on August 15, 2010 at 15:55 said:

   Absolut att vi kan träffas och bloggfika. =) Om jag känner motivationen tryta så frågar jag dig om när hon har möten så börjar jag gå på dem med.

 4. Champagne och cirkus cirkör, blir avundsjuk!
  Härligt att höra att man lär sig äta bra utan checklista, hjärnan behöver nog ett par veckor…Går nog tyvärr snabbare att sabba ett bra beteende.

  • Elin on August 15, 2010 at 20:22 said:

   Eller hur. Jag hoppas ju att jag kan sluta räkna PP efter att ha landat efter någon jämviktsperiod. Hoppas att jag blivit en så pass aktiv människa då att jag kan ha lite mer spelrum med mat och annat. Om det sen blir uppgång så går jag väl börja räkna igen.

 5. Visst är det svårt att räkna pp när man är ute så där och speciellt när det är oplanerat. Men.. vi får tänka som så att det är liten lektion på hur vi ska handskas med det när vi är klara sedan. Sådant här kommer ju att ploppa upp ibland.

  Låter som att du har haft det trevligt ändå.

 6. Kristina Z on August 16, 2010 at 10:18 said:

  Det var ju en helt underbar kväll i fredags, tack för fantastiskt sällskap!!! Kul också med bonus-visiten igår:) Bananbrödet var sjukt god, skall absolut göra den själv någon gång!!
  Puss o kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation