Här kommer nu en bild på nya hårfärgen. Extremt ovanligt att jag har håret utsläppt dock. Klarar av det ett tag sen blir jag galen och då menar jag GALEN.

Sen bjuder jag på en helfigur i nya jeansen och en av fynden jag gjorde längst bak i garderoben. Skjortan sitter som en smäck och jag känner mig superfin och fräsch i den.

37 Thoughts on “Nya jeans och en skjorta från längst bak i garderoben

 1. Wow vilken pudding 🙂
  Snygg hårfärg har du också!
  Och ser otroligt smal ut du 🙂

  • Elin on August 10, 2010 at 21:48 said:

   Tackar! Älskar mitt röda fejkade hår även om det blev lite väl mörkt denna gången men nu har jag vant mig och gillar det.

   Ja, jag har nog en tendens att fördela fettet så extremt jämt över kroppen att man kanske inte uppfattas som jättestor men sen läggs alla dessa kilon ihop när man ställer sig på vågen och då inser man hur läget ligger.

 2. Snyggt Elin. Vad fin du är 🙂 Man ser verkligen skillnad på dina bilder du lagt upp. Visst är det fint när det händer saker.. Men man behöver bildbevis på hur det var förut tycker jag. Det är lätt att vänja sig 🙂 Sen är det ju också ett tydligt och ovedersägligt tecken då byxor skjortor m.m. helt plötsligt går att använda igen…
  Jag gillar verkligen skjortan, rött är min favorit och rött+vitt är en mycket lyckad kombination 🙂
  /Annan

 3. Supertjusigt! Jag gillar hårfärgen, jeansen och blusen jättemycket – men din stolta min är bäst!

  mvh//pernilla be

  • Elin on August 10, 2010 at 22:29 said:

   Tack! Blusen kommer jag inte ihåg vart jag köpte men byxorna är från Lindex. Deras största storlek på vanliga avdelningen. På VANLIGA avdelningen! Jag kan knappt inte fatta det.

 4. Emma on August 10, 2010 at 22:09 said:

  Grrr snygging 😉

 5. Tess (sim2fil) on August 10, 2010 at 22:13 said:

  Du är verkligen jättefin! Sån enorm förändring när man tittar på förekortet och de nyare. Du inspirerar mig nåt enormt i min viktminskning!!!

 6. Wow, så fin du är!!!!!! <3

 7. Jättesnygg hårfärg! Den passar dig bra, precis som kläderna. Det ska bli kul när jag kan ha kläderna längst bak i min garderob.

  Din berättelse om smutsiga händer i lösviktsgodisetgjorde mig inte direkt sugen. Jag ska tänka på det nästa jag gång jag står där och funderar om jag ska köpa eller inte.

  • Var har jag missat den storyn? Vet inte om jag med min bacillhypokondri vill läsa =)

   • Elin on August 13, 2010 at 11:14 said:

    Den skrevs i en kommentar på hennes blogg. Om du står där framför lösviktsgodishyllan så får du skicka ett panikmail till mig så kan jag berätta. =)

    • Jag anar…
     Efter ett år som delägare i en bensinmack så vet jag hur äckligt det kan vara om man inte sköter ett lösgodisställ, och jag har sett med egna ögon ofta hur snoriga barn stoppar händerna i lådorna (OCH snoriga vuxna). BLÄ!

 8. Håret är jätte jätte fint, tycker du verkligen passar i rött och att nyansen är mörkare gör att håret ser mycket friskare ut och dina ögon verkligen kommer fram!!! Jeansen sitter supersnyggt oxå 😀 Såååå inspirerande!!! Kommer följa dig hela vägen in i mål och vidare!!

  Heja heja!!

 9. Underbar sida!!! Läser o läser…du e så duktig!!! 🙂

 10. Bra jobbat! Kläderna sitter väldigt bra. Riktigt inspirerande blogg också.

 11. Shit vad snygg du blev i din nya hårfärg 🙂

 12. Verkligen snyggt Elin! Du ser så smal och fin ut! Gillar hårfärgen också. Den klär dig.

  • Elin on August 13, 2010 at 11:25 said:

   Tack! Var in på din sida nyss och hittade länken till I gyllene löparskor, precis vad jag behövde! Tacktack!

 13. Kerstin on August 11, 2010 at 10:10 said:

  Tjusigt! Kan bara hålla med ovanstående, du är fantastiskt fin både i din nya hårfärg (tycker du är jättefin i ditt utslagna hår) och i dina kläder. Fortsatt lycka till, jag följer din blogg och din resa.
  Kram

 14. Wow, du ser jättesnygg och smal ut!!!
  Alltid roligt att följa din blogg
  Kram

 15. Jenny on August 11, 2010 at 12:42 said:

  Snyggt! Fint hår och fina kläder. Du ser inte det minsta tjock ut tycker jag, men jag vet vad du menar när du säger att det är jämt fördelat.

  Vad härligt! *inspirerad*

 16. Malin on August 12, 2010 at 06:48 said:

  Eeelin, du är så himla fin! Och herregud vad smal du blitt nu! Om jag inte hejar på dig när du kommer tillbaka från semestern så är det för att jag inte känner igen dig! 🙂
  Keep up the good work! Man blir verkligen peppad när man ser dig! 🙂

  • Elin on August 13, 2010 at 11:27 said:

   Haha! Nog kommer du känna igen mig alltid. =) Men du kommer eventuellt bli av med ett par byxor. Undrar vilken storlek jag har nu? Skojar bara, sunkar omkring i mina stora i några kilon till sen ska jag beställa nya. =)

   KRAM

 17. superfina bilder…hur har du lyckats tagit dem? fin hårfärg och bra jobb med träningen..kram PT Sofia

  • Elin on August 13, 2010 at 11:32 said:

   Det är min man som tagit bilderna, han jobbar som fotograf och är den som tagit de flesta bilderna på bloggen. Tack för peppningen! Kram kram

 18. Hej tjejen, Du skrev centralbadet på min blogg? Bor du i stockholm? Om ja, vilket SATS ska du börja på? Jag jobbar på SATS Södra Station med barnpassningen 😉 Det kommer bli precis så bra som du tror att det kommer bli!! Tänk på att boka in en träningsvägledningstid i början (ingår i ditt medlemsskap) så du känner dig trygg med maskinerna och får ett mer privat tillfälle att ställa alla frågor du kan ha 😉 Du får under träningsvägledningen ett program du kan följa om du vill 🙂

  Kramilikram

  P.S Jag bor i haninge 😉

  • Elin on August 13, 2010 at 11:39 said:

   Japp, jag bor i Liljeholmen. Så jag kommer starta med att bara träna i SATS i Liljeholmen. Ser framför mig hur jag hoppar av tunnelbanan på väg hem från jobbet och går 100m in i gallerian och direkt upp på löpbandet. =) Absolut att jag kommer boka vägledning, var in och fick en liten visning av en trevlig tjej för ett tag sen, såg lite skrämmande ut men med lite instruktioner så kommer det gå galant!

   Hon sa hon skulle ringa mig när de har en sån dag när de erbjuder medlemskap utan den där startavgiften, så det är det jag går och väntar på, tills dess blir det spåret utomhus. Ska bli kul.

   Kram kram

 19. Amanda on August 12, 2010 at 22:57 said:

  Hej Elin!
  Vill bara tacka för joggmusiken du delat med dig av! Har gjort lite mindre än halva jogg programmet och jag trodde aldrig att jag ens skulle komma såhär långt! Men det är nog tack vare din musik, det underlättar nåt fruktansvärt att slippa titta på klockan. Det är så skönt att bara behöva lyssna efter trummorna! Du har ju riktigt bra musiksmak också, jag blir så glad varje gång jag sätter igång min iPod för musiken peppar verkligen igång mig! Tack så hemskt mycket.

  • Elin on August 13, 2010 at 11:41 said:

   Men vad härligt att det går så bra för dig med! Visst är det otroligt att man märker sån skillnad på en gång. Hoppas sista halvan går lika bra! Kul att du gillar musiken, superkul att höra. Den första låten körde jag ju med hela tiden, så roligt för när jag hör den nu så känner jag att jag vill ut och jogga. =)

   Kram kram

 20. Du gör ett sånt strålande jobb och du är så fin! Tack för all inspiration. 🙂

 21. Kristina Z on August 13, 2010 at 16:21 said:

  Absolutly fabulous!! Och du var ännu snyggare lajv:) Om någon timme får jag beundra dig lajv igen, ska bli så kul!!

 22. Oj vad snygg du är! 😀 Och jäklar vilken fin kropp!! 🙂

 23. Hej! Hur mår du fining?

 24. Pingback: Elins vikt » Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation