Idag insåg jag att jag behöver handla lite nya underkläder… Mina bröst har nog minskat en storlek, finns en massa utrymme i kupan till övers… Det är en sak som faktiskt hade kunnat vara kvar som det var innan viktminskningen. Eller varför måste kilon ramla av där först? Samma sak med fingrarna. Jag har väldigt smala fingrar men uppenbarligen så fanns det fett att ta av där med för nu börjar ringarna sitta lite löst.

En lite rolig förändring är att min navel mer och mer börjar likna en navel. I stället för det streck som det varit senaste åren. Man får inte glömma bort de små sakerna.

Nu är vi på väg till Brommatrakten för en grillkväll. Skönt att svägerskan också kör vv, enklare så. Men jag har en hel del PP att ta av då jag bara ätit 7 idag. Synd bara att det är vägning i morgon. Men blir det inte det resultatet jag hoppas på så vet jag vad det beror på. Älskar att umgås med familjen så ibland blir det inte som man tänkt. Ska ju förstås hålla mig inom PP ändå. Har ju 27 PP från idag kvar plus ca 30 i veckobonus.

2 Thoughts on “Funderingar

  1. Uhu. Det är hemskt. Gud vad jag saknar mina tuttar 😛
    Poff sa det så har dom minskat med kanske hälften. Hemskt!

  2. Exakt! Man får ta vara på de “små” förändringar som att äntligen se igenom tårna? Haha, typ. Härligt med nya underkläder. Man känner sig så mycket fräschare med rätt storlek i bh. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation