Idag blev det två varv runt Trekanten. Det kändes så bra efter första varvet så jag bara fortsatte av bara farten. Längst denna strandpromenaden sprang jag två varv. Nu är jag hysteriskt varm och svettig. =) men glad. 25 minuter tog det, så jag behöver definitivt öka på farten lite om jag ska klara 3 varv på 30 minuter som mitt mål är.

9 Thoughts on “Två varv

  1. Sv: Nej, det har blivit lite dåligt med träning för min del och nu har mitt gymkort gått ut med :C Åh! Hoppas du mår bra. Kram Benita

  2. Det ser mycket längre ut, kring sjön….. Går det att bada där?

  3. Hejsan svejsan!

    Skriver ett nattligt svar till dig. Jag borde sova, är skittrött. Men fingrarna sprudlar ut på tangentbordet. Jag är avundsjuk på dig. Jag vill också vara nere i din klass. Nununu! Men det tar sin tid, och det är det faktiskt värt, i slutänden. Du är också stark och duktig ska du veta.

    Och det känns tryggt med er stödjepelare! 🙂

    Kul att du gillar bloggen också, jag gillar den med, så nu blir det inte mycket pilleri mer! 😛

    Kram

  4. Sv: Åh vad ska du hitta på med din mamma idag då? Hoppas ni har det bra!

    Kram

  5. Sv: Men gud vad underbart det lät! 🙂 Åh! Har ni fint väder då? Själv är det lite mulet här, tråkigt värre. Hoppas ni har det gott nu.
    Kram

  6. Sv: Härligt att höra. Idag kommer det inte bli någon promenad :C Men jag har städat mitt rum i ett antal timmar nu, lite kalorier borta? Sen stod jag emot parisebullar nyss som mamma och pappa mumsade på. Fast jag var faktiskt inet alls sugen! 😮

  7. Sv: Ja, det är ju ganska smart.. sätta sig längst in i rummet 😉 Ska jag ta vara på det knepet.
    Fick ni en fin dag i Uppsala?

  8. Sv: Oj, nakenstranden.. 😛 Det hade jag aldrig vågat! Hehe

    Ja, jag blir också förvånade när folk springer ute i denna värmen. Idioter på hög nivå! 😛
    Krams

  9. Sv: Det kan jag tänka mej. Men jag hade fortfarande inte vågat nakenbadet. Isåfall själv, sent på natten! Där ingen kan se. Hehe! Köp absolut den tidningen någongång, och se vad du tycker om den.

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation