Denna veckan är sista veckan på joggingprogrammet och jag ska bestämma hur långt och hur ofta jag ska jogga i framtiden. Såsom programmet är uppbyggt med tre tillfällen i veckan känns helt okej. Då kan man ju skjuta lite på det så att det passar bättre med jobb, är otroligt kämpigt när jag ska ta mig ut efter jag jobbat 6-16, som senare idag.

Igår hittade jag några applicationer till iPhonen. Så på måndag drar nästa program igång. Även det på 6 veckor. Jag ska träna upp mig så jag klarar 200 situps, 200 squats (benböj) och 100 push ups ( armhävningar, kommer göra dem från knäna). Man ska göra dem i en följd, alltså inte alla tre olika utan varje övning för sig, ska man klara i ett svep. David ska också haka på detta. Spännande och vilken utmaning. Klarar jag ens tio armhävningar idag? Haha!

Häromdagen köpte jag en löpartidning. David stod som i shock i affären. I den fanns ett program på 10 veckor för hur man tränar inför att klara att springa en mil. Sparar det inför hösten. Haha! Känner knappt igen mig själv.

7 Thoughts on “Nästa vecka en ny utmaning

 1. Det är härligt att röra på sig och det är väldigt svårt när man inte kan!! Njut och fortsätt så, bra jobbat!!! <3

 2. Man förändras jättemycket i sin viktresa. Så känner jag med. Jag ser mig själv stå och glo i träningstidningar nuförtiden och jag står hellre där än att stå vid lösviktsgodiset i affärerna.

  Synd att Stockholm ligger så långt bort. Dumt! Men vi får peppa varandra här, det funkar ju också bra det. Det är skönt att ha någon som pushar på. Igår blev det gymmet som sagt och igår pratade jag med en vän som kan lite med vikterna och viktnedgång. Han ville nog inte att jag skulle styrketräna så ofta. Det är bäst att lägga mest fokus på kondition.

  Kram

 3. Hej 🙂
  De här joggingprogrammet du har, skulle man kunna få de av dig på något sätt?
  De där med muski till så man vet när man ska springa är ju smart, så man slipper hålla koll på klocka 🙂

 4. Svar: Det ska jag definitivt göra! Ska skriva ner anledningarna till att jag ska göra något åt min vikt. Haha, minus finns nog inte. 😉 Eller jo, det finns det nog… Du har absolut rätt – vi har ALLT att vinna!
  Att gå ner i vikt är något man själv måste komma fram till. Man måste nog ha kommit till punkten då man fått nog. Det går inte eller hjälper att någon annan säger hur mycket man gått upp i vikt, man måste också själv inse det.

  Självklart hittar jag något inspirerande! Det gör man alltid i alla kommentarer! 🙂

 5. Sv: Sur jag blir!
  Duschslangen har gått sönder, så jag måste sitta hemma nu på morgonen och vänta på att vaktmästaren ska komma. Ingen morgonpromenad för min del. Jädrar!

  Jag får nog köra fyra pass nästa vecka ^^
  Kram

 6. Ny åker jag till Tyskland under helgen.
  Hoppas på att det inte bjuds på fettig mat 😉
  Då är det kört.

  Jag ska vara fokuserad.
  Må gott så hörs vi. Kram

 7. Vilken energi och motivation du har! Jag önskar jag kände likadant inför träning och mat! 🙂 IFORM.se har jättebra träningsprogram för allt möjligt! Styrketräning, cykling, joggning osv. Den tycker jag är super 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation