Här kommer ett test av ny frukost, gröten känns alltid lite trist på sommarmånaderna.

En skiva frökuse 2,5PP

1 kokt ägg 2PP

½tsk majonäs 0,5PP

2½dl lättyoghurt vanilj 3,5PP

Banan och frysta hallon 0PP

Supergott! Fick för mig att yoghurten var 1PP per dl men det var ju fel… Hade tänkt att denna frukosten skulle bestå av färre PP men 8,5PP känns helt OK i alla fall. Kände mig mätt länge, det smakade gott och ser trevligt ut att äta.

5 Thoughts on “En ny frukost

 1. Det ser smaskens ut!

  Och idag köpte jag gymkortet. Var helsvett när jag kom hem, men jag var inte lika trött som jag var när jag köpte gymkortet första gången i januari. Och det känns bra! 🙂
  Imorgon ska jag jogga. Hejaheja, haha.

  Kram

 2. Det ser underbart gott ut!!! 🙂

 3. Den där frukosten kör jag regelbundet, idag faktiskt men minus smoothisen för jag tog en hel frökuse i stället. Det är supergott och mättande. Jag är som du jäkligt trött på gröten men den funkar bra om man ska hålla sig mätt länge.

 4. Ser verkligen supergott ut! 🙂 Lägg gärna upp fler middags- eller lunchförslag på mat med bra PP! 🙂

 5. Calajsa on June 13, 2010 at 18:29 said:

  Ser jättegott ut! Måste prova själv. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation