Efter två snygga minus-veckor över jul och nyår så fick jag starta med ett plus idag. +0,6kg.

Känns självklart urtrist och lägg sen till att i torsdags på jobbet så sa ryggen ifrån och jag fick ont i ländryggen. Ont som inte gått över ännu. Ska försöka stretcha ryggen nu och om det inte går över så blir det ett besök till naprapaten. Vet inte vad som hänt men det gör ont när jag står och går. Inte när jag sitter. Förra veckan var galen på jobbet så jag satt nog och spände mig mest hela tiden. Vet att jag var dålig på att komma ihåg att stå upp vid skrivbordet då. Bättring denna vecka.

Annars veckan som varit så har jag hunnit med att bli faster för tredje gången samt fira Davids födelsedag, på samma dag dessutom! Igår tog jag tåget norrut för att hälsa på den lilla parveln. Att människor är så små i början.

Davids present var ett resaurangbesök samt en teaterföreställning. Lite trist att ge själva presenten, speciellt när jag inte köpt dem ännu för att avvakta att hitta en dag som passade oss båda. S jag letade fram pysselådran och gjorde en tecknad serie. =)

3 Thoughts on “Rivstartens första vecka.

  1. Nu har du en ny vecka framför dig och då är det bara att ta nya tag!! Du kan det här!! Peppkramar

  2. Hahaha söt serie!

  3. Guuud vilken söt teckning!! Och grattis till minusen, plusset är bara en parentes och betydelselös om du inte vet att den beror på nåt särskilt. Hoppas ryggen rätar ut sig snart, annars låter naprapat som en god idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation