Här kommer listan med måtten som jag tagit vid två tillfällen hittills. Tycker det är skitsvårt att mäta min kropp, har inga bra födelsemärken att gå efter så att jag mäter vid samma ställe varje gång. Så jag letade lite på nätet och hittade denna sida och den är det jag gått efter när jag mätt, eller när David mätt ska jag säga. =)

Många minus i alla fall. =)

6 Thoughts on “Måtten

  1. Vadå några minus?
    Det är ju BARA minus. Give yourself some cred please! 🙂
    Jag tyckte också det var sjukt svårt att mäta när jag gjorde det, eller J gjorde det. Men fortsätt, det känns som att man får på ett ungefär och blir det mindre så blir det. Roligt med bilder också. Kram på dig och grattis! (appropå föregående inlägg).
    /Annan

    • Elin on April 26, 2012 at 17:58 said:

      Haha! Ja, sant så sant. Usch så dålig jag är på att säga att jag är bra. Tur att andra gör det åt mig ibland så man vaknar till. =) Tack!

      Ska absolut fortsätta mäta, även fast det är knepigt.
      Kram

  2. Bra jobbat. Det är ju massa minus ju.

  3. Wohoo! Det är ju svinbra! Grattis, bra jobbat!! Vad är tricket? Tänkte på det när jag såg bilderna i föregående inlägg också (jättefina bilder), vad har skillnaden varit när du gick ner till bröllopet och sen upp igen till att sen gå ner igen och fortsätta ner, ner och ner! Vad var det som gav motivationen att fortsätta? Och hur har du tänkt när du gått ner “på egen hand” och inte följt VV?

  4. Sjukt bra jobbat! Hejja! Kan hålla med om att det är svårt att hitta samma ställe att mäta på…jag kör på känn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation