Sista passet av veckans träning inför att klara milen. 40 minuters löpning i lugnt tempo. Låg och kikade på Facebook i mobilen innan jag gått upp och alla skrev att det var snö ute. Jag ville inte gå upp och titta. När jag väl var tvungen så såg det ut så här från vardagsrumsfönstret…

Jag ogillar detta, det går mig att tappa gnistan lite, jag vill ha vår nu! Någon löpning utomhus kunde jag inte framamma några krafter till. Så jag begav mig mot bostadsrättsföreningens gym. Höll på att halka omkull två gånger på väg dit. Slaskigt och dant, klockan var 11 men ingen hade plogat någonstans. Undrar om de ens kommer göra det på hela dagen, kanske de hoppas det smälter bort fort nog…

Två andra killar var där men ingen av dem använde löpbanden, perfekt! Passet gick ganska lätt, testade att lyssna på en podcast i stället för på musik när jag sprang, gick förvånansvärt bra. Kom på ett gammalt tips som jag läst om i bloggen Träningsglädje för ett tag sen, att Jillian Michaels gjort radioprogram som man kan ladda ner som podcast i telefonen. Lyssnade på ett sånt och sen var passet över. 40 minuter och 6 km. Var tvungen att sakta ner några gånger för att dricka, är så rädd att ramla omkull om jag springer och dricker samtidigt, men ökade snabbt upp tempot efter drickpausen.

På väg upp till lägenheten igen, svetten rinner från pannan. Skönt att ha nära till gymmet. Snodde Davids träningsjacka och kilade ner till gymmet med skorna i en tygkasse. Malin, tygkassen börjar bli lite sliten…. hint hint… =) Så skönt efteråt, nu ska vi styra kosan mot stan, leta efter en grej på Granit och sen blir det middag på Mamadou. Har längtat hela veckan efter mat som inte jag lagat. =) Och efter mat utan kött…

Ha en skön lördagskväll, min ska delvis tillbringas i tvättstugan, trots att jag köper träningskläder hela tiden känns det som, så räcker de inte till. It’s a good thing!

5 Thoughts on “Idag var det löpning på agendan

  1. Svinbra! Jag tycker det är svintråkigt att springa på löpband, men som nödlösning duger det.

    Kram, Pernilla be

  2. Själv brukar jag lyssna på ljudböcker när jag tränar. Det tycker jag är bra. Då tänker han inte heller på att tiden flyter förbi.

    • Elin on April 16, 2012 at 20:19 said:

      Jag är lite för tankspridd för det tror jag, kikar på mitt träningsprogram och skriver upp vad jag har haft för vikter och så… Men på någon konditionsmaskin skulle det funka finfint!

  3. Jag var i sthlm i helgen så jag blev rätt så chockad över att det var vinter där!! Haha!

    • Elin on April 16, 2012 at 20:23 said:

      Eller hur. Jag hade ett löppass planerat ute och så vaknar man till snöstorm… Jag har fått nog av vintern nu. I morse behövdes långkalsonger igen… Som tur var kunde jag ta av dem mitt på dagen. Men det var kring nollan i morse och jag vill inte riskera att bli kall. Rädd för alla med förkylningar nu. Med min otur har tyvärr maken gått och blivit dålig. Peppar peppar..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation