Igår tränade jag en timme med PT Tess. Benen och rumpan fick sig en omgång. Jag var där innan som vanligt och satt på en stund på sittcykeln för att värma upp sen följde detta

  • Marklyft 3 set
  • Raka marklyft 3 set
  • 10 minuter med övningarna 10 burpees, 10 push press, 10 kettlebell swing i en följ utan vila. Hann 4 varv och några burpees till. Denna är så jäkla jobbig. Helt slut efteråt. Pulsen i max. Hade ökat lite på vikterna på push press så jag kände mig sämre än sist då de var så himla tunga. Känns i höger armen att jag fuskade med övningen för att göra den lättare vilket egentligen bara gjorde att jag inte orkade lika mycket.
  • Benspark i superset med grodhopp 3 set. Trodde jag skulle ramla omkull innan varje grodhopp då benen var helt slut efter bensparkarna. =)
  • Raka enbens marklyft 3 set

Sen var jag helt slut. När jag kom hem och tog av min träningskläderna så kunde jag inte stå på ett ben som vanligt när jag tog av min strumporna. Fick hålla i mig i garderobsdörren för att undvika att ramla. Rumpa och ben känns ordentligt idag! Varje gång jag börjar gå nedför en trappa så är det som om någon petar mig bakom i knävecket så det känns som om jag ska ramla. =)

Fick ett mail från SATS nyss, jag har fått plats på passet ikväll. Från 43e plats i kön i början av veckan till att få en plats på passet 2,5 timme innan det startar. Vid 13-tiden idag var jag fortfarande på 15 plats i kön. Otroligt så många det är som avbokar. Känns skönt att jag fick platsen, mina ben behöver stretchas som aldrig förr. =)

9 Thoughts on “PT träning 10/3-12

  1. Träningsnarkoman kallar jag dig. 🙂 härligt!
    Jag fick med mig J ut igår och jogga och fy vad han lät på kvällen sen, aj aj aj aj för varje trappsteg. Sjukt störig typ den där 🙂 But I love him!

    • Elin on March 17, 2012 at 18:23 said:

      Så illa är det inte riktigt än. Med narkomanbiten. Jag önskar jag hade lite lättare att gå till gymmet, det är ju alltid så skönt efteråt men tyvärr kommer jag inte ihåg det innan och känner mig inte alltid så pepp att gå dit.

      Kommer nog aldrig få med mig David ut och springa, han vill nog helst stå på löpbandet, vilket jag tycker är OK på vinter men nu vill jag UT UT UT! Haha, de blir så ynkliga när det gör ont. =)

  2. sv: Ja eller hur!? Vad är det för fel på ett vanligt plåster liksom? Men det ser ju i alla fall bra mycket coolare ut med detta jättebandage!

  3. SV: Ja, lämna blod. Kunde dock inte göra det, de hittade inga kärl. 🙁

  4. Låter som ett riktigt ordentligt pass

    • Elin on March 17, 2012 at 18:24 said:

      Det var det verkligen. Träningsvärken satt i i flera dagar efter…. Kan liksom inte stretcha baksida lår tillräckligt mycket. Hur jag än gör så blir jag stel där.

  5. SV: Tack för ditt svar, tycker du den är bra? Såg att den kostade någon tusenlapp och det är ju en del pengar, tycker du det är värt att köpa en? 🙂

    • Elin on March 17, 2012 at 19:55 said:

      Ja, jag tycker den är bra. Lite stor tyckte jag nog den var i början men man vänjer sig snabbt. Använder inte pulsfunktionen så ofta dock. Men jag blev galen på att alla appar till telefonen inte fungerade så bra för att hålla koll på hur långt jag sprungit så jag tyckte det var värt pengarna. Kollade inte upp det ordentligt hur kaloriräknaren funkar, tror den bara går på tid. Annars hade det ju varit bra om den liksom räknade lite på hur mycket man faktiskt förbrände men det är kanske svårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation