Nöjd. Bra och skön träning som gjort mig glad. =) Trots avsaknad av både jogging och styrketräning så är jag nöjd.

Planen för vecka 42.

Mån: CyclingPulse Check! Svettades som en gris!
Tis: Core och sen lite löpning eller crosstrainer på det.
Ons: Vila
Tor: BodyBalance
Fre: BodyPump
Lör: Vila
Sön: BodyBalance

Ser fram emot veckan! Maken sa när jag kom hem idag att han var imponerad över att jag orkar ta mig till gymmet efter att ha gått upp 04:15 och sen jobbat i 10 timmar. Gör att man känner sig extra nöjd med träningen. Vad skönt det kommer vara på avslappningsdelen på bodybalance-passet där på söndag. Mmm… Så här såg jag ut när jag gick till BodyBalancepasset igår kväll, iklädd mina nya byxor som jag köpt av Suzan inne på bloggen Ett dussin pannor.

Kände mig väldigt blå. =) Lite ovant blå faktiskt efter att alltid ha haft svarta byxor. Färgen har alltid suttit på överkroppen. Innan passet gick instruktören runt och samlade in allas lappar. Där satt jag och kände mig blåare än nånsin bland alla svarta byxor. Då sa hon “Vilken härlig färg på dina byxor!” Sen oroade jag mig inte över mina blå byxor något mer. =) Blev så glad över den kommentaren.

13 Thoughts on “Träning vecka 41 och planen för vecka 42

  1. Härligt!! Grymt bra kämpat! Och brallorna var härliga 😀

  2. För den “oinvigde”, vad är ShBam?

  3. Jerre :) on October 18, 2011 at 15:11 said:

    Meh, du är ju megasnygg i brallorna! 🙂

  4. Tycker du ska vara nöjd 😀

    SV: Hehe, nej jag tänkte inte testa. Har inte ens något SATS i närheten så spar det 🙂 Ah, förstår att det blir lite mer invecklat som vegetarian :/
    Tack så hemskt mycket för de fina orden om min blogg!

  5. Re: Det vore sjukt snällt. (sjukt, haha). Inte kul att bli dålig när jag var peppad för massa pass! :/ Kram

  6. Jag måste också säga att jag är grymt imponerad av att du orkade ta dig till träningen, själv så hade jag velat dö i soffan efter ett sådant arbetspass. Låt inte veckans viktuppgång påverka dig. Ibland kan vikten variera och du har ju gjort ett jättejobb!
    Kramar

  7. Härligt med sånt pepp, hoppas du kommer trivas med dom lääänge lääänge! =)

  8. Håller med, HÄRLIG färg! Jag kör också svart. både till träning och vardags. Har förvisso ett par smurfblå träningsbyxor, men har itne vågat mig ut bland folk i dem. Löjligt. Men så är det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation