Hakade just på Cornelias Rivstart 2.0 – 2011. Hängde med första svängen i januari när hon körde en omgång då jul och nyårskilona skulle bort. Då hade jag satt som mål att gå ner 3,2kilo och det gick inte riktigt hela vägen fram men 2,1kilo lämnade min kropp. Denna gången väger jag lite mer än då men målet blir desamma, att gå ner till 78. Så jag får se vad vågen visar på invägningsdagen nästa måndag så vet jag hur många kilon det landar på. 78 here I come!

Kika här på deltagarlistan så ser ni alla andra Rivstartare, en hel hop är vi. Jag ska kika igenom listan och är övertygad om att jag hittar några nya favoriter. Jag är den 81a deltagaren och än är det inte för sent att hänga på.

Du med kanske?!

Jag ska fila på en egen liten motionsutmaning, samma som jag gjorde förra svängen. Men lite övningar och andra individuella mål. Ska fundera på den i morgon. I morgon ska jag träffa en internetbekant, en tjej som jag vet är av det spektakulära slaget. Ska bli så roligt! Kändis är hon med, intervjuad av Expressen och allt!

Nu sängen, försöker vända tillbaka dygnet lite så jag inte får en hjärtinfarkt när alarmet ljuder 04:15 på onsdag. Puh.

9 Thoughts on “Rivstart 2.0 – 2011

 1. Snart ses vi! Och SÅÅÅ kändis är jag inte 😉

 2. Therese on August 16, 2011 at 13:04 said:

  Åh, vilken kul “date”! Gissar att ni har massor att prata om 🙂 Själv filar jag på min målsättning för Rivstart 2.0 – 2011 och börjar nog komma fram till hur min höst ska se ut ur vikt- och träningsperspektiv :))

  Ha en bra dag!
  Kram Therese

 3. malinstraning.blogg.se – Nu pushar jag för min blogg igen. Jag vill verkligen dela med mig av mina framgångar, och tips och idéer. Och hoppas att få massor av er andra i Rivstart 🙂 Kämpa på!

 4. Kul att du också gått med 🙂

  Kram, Pernilla be

 5. Utmaningar är bra. Lite extra pepp sådär! Svarade på båten-frågan i min blogg! 🙂

 6. Rivstart låter spännande tänker jag när jag sitter här i soffan med ett glas rosé och en skål med godis…..

  Ha det gott Elin

  • Elin on August 20, 2011 at 23:29 said:

   Lite guldkant är bra för själen! Hoppas du har en härlig helg trots att vädret är åt det gråa kalla hållet.
   Kram

 7. Japp jag är med.. men har redan tjuvstartat lite =)
  Kika gärna förbi……..

 8. Tack snälla söta Elin för att du tror på mig.
  Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation