Oj oj, så många dagar det gått sen senaste inlägget här. Varför det kan man fråga sig. Det är nog en kombination av att jag varken tränar eller lagar någon speciellt spännande mat här hemma. Har varit mer eller mindre förkyld sen den 18 maj… Förra veckan gick det så långt att jag till och med var hemma från jobbet två dagar. I efterhand så borde jag ha stannat hemma redan veckan innan men jag vet inte vad det är med mig och att sjukskriva mig. Jag tänker att jag aldrig är tillräckligt sjuk för att vara hemma från jobbet. Jag får så dåligt samvete av att vara hemma. Jag var hemma i två dagar och tog det lite lugnt när jag var ledig och när min jobbhelg dök upp förra helgen så kände jag mig frisk. Jobbade fredag och vaknade på lördagen med ont i halsen igen. På söndagen åkte jag hem tidigare från jobbet och nu är jag hemma tre dagar denna veckan. Har en jobbig hosta som sitter i nu. En av dagarna när jag hade jobbat så fick jag en hostattack utan dess like på ett fullsatt Arlanda Express-tåg. 20 minuter är en lång tid att hosta nonstop så att tårarna bara rinner.

Så mina dagar har varit fyllda med nässpray, näsdukar och hostattacker. David har det också så jag antar att bacillerna bara vandrar från den ena till den andre, fram och tillbaka.

Armen börjar bli bättre. Naprapaten är nog lite chockad över att jag dragit på mig en skada som påminner om en elitidrottares skada. Sitter i som bara den. Eller börjar bli bättre är i underkant. Den är nästan helt bra. Helt klart min dyraste kroppsdel hittills.

Men jag samlar kraft och riktigt saknar gymmet och träningen nu, ska anmäla mig till nya lopp i sommar och höst. Så jag inte tacklar av under sommaren. Men nu vet ni vad som händer i alla fall.

9 Thoughts on “Vad var det som hände?

  1. Härligt att höra att du lever! Började undra om det hade hänt nåt! Men så trist att du blivit sjuk, själv fick jag också en släng av otäck hosta och snor, tror det var en streptokockbacill o de tar ju tid att gå över. Först nu 3 v senare är jag helt hostfri.

    Hoppas du kommer igång med mat o träning igen, jag har förslappat mig lite men har kommit igång med jogging. Ska ut ikväll en runda runt Årstaviken när det blir svalare. Krya på dig!

  2. Välkommen tillbaka =)
    Kramizar

  3. Therese on June 9, 2011 at 17:39 said:

    Har saknat dina inlägg! hoppas du snart är ordentligt frisk igen och kan ta tag i träningen igen!

  4. Tack. Känns så himla bra nu 🙂

  5. sv: tack för tipset! ska försöka tänka på det =)

  6. Härligt att du är tillbaka Elin, jag har också saknat inlägg!
    Usch vad trisst med segdragen sjuka alltså 🙁 Det måste ju varit någon elak bacilusk det där *morr*.
    Jag hoppas att du snart är tillbaka i ditt vanliga jag. Synd att du inte kan den där helgen, då hade vi ju kunnat vinka lite 🙂
    Jag funderar på om jag vill springa något mer lopp innan dess också. Vi får se om det blir så. ganska kul att få “officiell” tid på sig. (fast jag ju inte fick någon sist *morr* igen) Värst vad jag morrar idag. Yay!
    Ps. modig är du som postar foton på dig själv. Jag funderar på att göra det med, bläddrade i mina egna och hittade en del osannolika varianter som jag inte fattar att det riktigt faktiskt är jag! usch! men som sagt, nyttigt! 🙂
    Kram på dig
    /Annan

    • Elin on June 10, 2011 at 20:31 said:

      Tack!

      Jag hoppas också jag snart är tillbaka. Helt otroligt vad jobbigt det är att vara sjuk. Det måste jag komma ihåg bättre när jag är frisk så jag tänker varje dag på hur tur det är man är frisk.

      Man behöver ju inte posta bilderna om man inte vill, det räcker ju med att titta på dem då och då för att hjälpa en att inte komma tillbaka till det stället.

      Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation