Igår när jag avbokade dagens combat-pass så fanns det inga andra klasser som det inte var kö på. Trots 25 i kö på både Cycling 30 min och Core 30 min så skrev jag upp mig på dem. Ett bra val visade det sig vara då jag på kvällen var på 15e plats och i morse fick jag mail om att jag fått plats på passen. Och jag måste väl erkänna att spinningen börjar kännas mer och mer rolig. Det är verkligen sant att det tar ett tag att fastna för den sortens träning. Men det är grym konditionsträning och svetten rinner om en under och efter passet. På 30 minuter blir det inte lika hårt som ett timmespass men ihop med corepasset efteråt så blir det bra träning i alla fall. Idag drog jag på extra tungt motstånd för att få ut det mesta av passet och när passet var slut så var det skakiga ben som hoppade av cykeln. =) Härligt! Kunde inte göra alla övningar på corepasset pga axeln, men det var några andra roliga övningar som var helt nya för mig. Skoj.

I kylskåpet står ett nytt mellanmål och väntar på mig. Hittade nya Keso mellanmålet med cashew, ananas, apelsin och papaya. Ska bli spännande, har kikat länge efter den i affären och äntligen fanns den där igår. =)

One Thought on “Spinning =)

  1. Spinning är det bästa som finns:) För mig i träningsväg i varje fall. Härligt Elin att du börjar gilla det mer och mer! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation