I helgen hade vi turen att bästa Kristina och hennes M var borta på en liten weekendtur och vi hade fått den stora äran att åka hem till deras lägenhet och kela med deras katter då de skulle vara borta lite längre än vad som var OK för två nyblivna familjemedlemmar. Kattmys är det bästa. De var dock lite svåra att fotografera och alla bilder är av samma katt, Boba var inte på humör alls. Han var helt enkelt lite för snabb i vändningarna för att ens fastna på kort. Så här kommer lite kort på finfina Sonja.

De var speedade hela tiden vi var där och det var helt OK. Det var ju därför vi var där, för att leka och busa. Kristina, ni får gärna fråga igen om vi vill vara kattkelare. I loved it.

9 Thoughts on “Balsam för själen

 1. Åh. Fin katt! Älskar katter… 🙂

  Jag ska köra på med träningen nu så löser det sig igen!
  Har gått upp en hiskeligt massa kilon efter operationen när
  jag inte kunnat träna.. (och ja, ätit för mycket också, givetvis!)

  • Bra där! Det måste vara en väldigt annorlunda känsla att träna efter operationen. Lättare och roligare. Tajta kläder och så. Ha en skön träningsvecka!

 2. Vad härligt med kattmys! Jag har ju en liten kattfröken och det är verkligen avkopplande att kela med en spinnande katt. Jag hoppas att du också får en bra vecka!

  • Oh, jag vill hälsa på dem igen lite längre så jag får kela med dem när de är alldeles mysiga och trötta. =) De är väldigt spinniga av sig.

 3. Låter mysigt! Och vad söt den lilla katten var!

 4. Å fining. Jag kanske måste lägga upp några kort på min lilla skönhet (T i min info). Även om vi inte har fotografer i familjen så kan det kanske vara kul för andra att se henne. och kul för mig att stoltsera förstås!

 5. Fina bilder!!
  Saknar dig Elin! Jag kommer hem om 3 veckor, jag dör! Jag kommer vara i Sthlm 2 dagar tror jag under visiten. Söndagskvällen den 13e eller på dagen den 14 e om du är ledig , lite photoshoot kanske med syster. Vi måste fika iaf!
  Kram!

  • Hej tjejen! Jag jobbar hela den 14 och ska på middag efter, på kvällen den 13 så går det inte att gå några fina bilder. Men nu kanske du kommer några andra dagar, hörde att du blivit tvungen att boka om biljetten.

   KRAM KRAM, absolut att det måste finnas tid för en fika åtminstone. =)

 6. Kristina Z on January 18, 2011 at 17:02 said:

  Tack för kattvaktandet och de finfina bilderna! Ni kan komma och gosa när ni vill!!
  Kramis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation