Den här kan man kanske tro är en svår en. Men jag tror helt enkelt inte alls. Jag tror vi föds, lever, dör och ruttnar sen bort i jorden och blir maskmat. Jag tror inte på någon slags gud och jag tror inte heller på karma. Saker och ting händer på grund av slumpen och den styr våra liv och valen vi gör påverkar förstås resten av livet. Hade jag inte jobbat den där natten när jag blev medlem på Spraydate så hade jag aldrig träffat David. Mitt liv hade sett annorlunda ut och eventuellt hade jag varit lika olycklig nu som jag var då.

Min tro på mig själv börjar jag bygga upp. Det går långsamt och tar tid. Pusselbit efter pusselbit så byggs den upp. Mitt självkänsla blir starkare för varje dag, även om det är små steg framåt. Att ha gått ner i vikt förändrar en hel del. På jobbet tycker de att det syns mer än bara att jag blivit mindre. Jag rör mig annorlunda, jag syns mer i gruppen, det syns att jag är nöjdare på alla sätt. Än så länge har jag bara hört positiva saker. Jag är ju ingen annan, jag är ju bara en mindre, mer gladare version av mig själv. Den rätta versionen.

One Thought on “Dag 9 – Min tro

  1. Ibland kan det ta tid att komma fram till vilken version som är den rätta. Vad skönt att du kommit långt i din personliga utveckling.

    Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation