Igår kväll satt jag i soffan i myskläderna, skulle snart ner till tvättstugan och tvätta och hade en kväll hemma ensam att se fram emot, lite Biggest loser final, lite tedrickande, lite bloggande osv. Helt plötsligt satt jag sminkad på väg till Globen och årets Julgala. =) Tvära kast på en torsdagskväll. En kompis hade julfest med sitt jobb och i sista sekund var det en som kände sig krasslig och valde att stanna hemma. Så jag blev en stand in. Festen var roligt, årets första julbord, är ju inte överdrivet förtjust i just julmat så jag höll mig till favoriterna och försökte hejda mig vid efterrättsbordet. Det gick sisådär. =) Ris ala Malta… ojojoj… Sen var det varannan julmust vid drickat. Men det blev inte så mycket drickande. Jag hade ju en tid med PTn inbokad dagen efter. Showen var rolig och kul att se lite artister live. Jag var tvungen att fråga kompisen vilka artisterna var och hon tittade på mig som om jag var helt tappad bakom flödet när hon svarade Darin på den första och Brolle på den andra. =) Jag är ju ingen Idoltittare så jag har lite dålig koll på denna sortens artister. Pernilla Wahlgren kände jag igen och konferenciern Maria Montazami. Var dock lagom mör när klockan började närma sig 04, är inte van med så sena kvällar. Men roligt hade jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation