Vart tog torsdagen och fredagen vägen egentligen? =) Tiden rusade iväg och jag hann inte med. Men nu är jag tillbaka.

Idag fick vi ställa klockan på ringning för att hinna med och handla innan mamma och morbror kom på besök vid lunchtid. Så vid 09:00 byttes det från födelsedagskostymen till morgonrocken från när vi bodde på Nynäs Havsbad i somras. Älskar den morgonrocken. Och hur lyxigt är det inte att få en morgonrock när man bor på hotell? Alltså en som man får ta med sig hem. Gillas starkt.

Efter duschen så åkte mina för stora trosor på, har inte riktigt hunnit uppdatera underklädessektionen i garderoben och det behövs verkligen nu. Trosor i storlek 48/50 sitter inte så himla fint längre. Ska försöka fixa till det snart. Sen jeansen som jag var så stolt över att komma i i augusti. Då när jag äntligen kunde köpa jeans på vanliga avdelningen, visserligen största storleken men ändock på vanliga avdelningen. De börjar sitta lite dåligt dock… undrar vilken storlek man har nu? Till det återigen en för stor BH… Ogillar att köpa BH. Har noll koll på vad jag har för storlek och alla jag har är väldigt mycket för stora. Inte mycket support när det känns som om tuttarna har minskat med hälften, det liksom glappar… Sen en nyköpt skjorta från Gina Tricot. Gillar det lite strikta stuket på den, känner mig som en skolfröken från förr i tiden. Här ser ni mig efter att vi kommit hem från affären, kom på vad det var för ämne att skriva om och bad David föreviga mig i  vårt tjusiga förkläde.


Efter att mamma och morbror åkte hem så åkte myskläderna på, mjukisbyxor och fleecetröja, vilken lördagskväll. =)

6 Thoughts on “Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

 1. Ta och pallra dig ut och köp nya underkläder! 🙂

  Förresten så är lördagar med mjukisbyxor och fleecetröja underskattade. Love it!

 2. Förstår känslan med underkläderna och jeansen. Det är min största dröm att köpa snygga och välsittande jeans på vanliga avdelningen. Vågar mig ff inte dit i tron om att det inte finns ngt som passar. Ska suga på den karamellen ett tag till. Har bara 1-2 par jeans nu som jag ff kan ha, de andra rinner av liksom. Skön känsla dock!

  Vad gäller BH kan jag varmt rekommendera dig butiken Details, de har BH/underkläder för stora och små. Där har jag alltid fått jättebra hjälp med att prova mig fram till rätt storlek. Samma gäller Triumph butiken på Kungsgatan. Jättefin service! Går oftast därifrån med mer än vad jag tänkt mig men å andra sidan har jag en del fina underkläder och de håller ett tag. Jag köper en del underkläder i kedjebutikerna men tycker det är svårare med passformen.

  • Tack för tipset om Triumph, Details har en på jobbet tipsat om tidigare, var in där för cirka ett år sen och tyckte tyvärr att de som jobbade där var väldigt oengagerade så jag går helst inte till den butiken igen men det finns ju fler butiker i samma kedja. Ska ta mig dit snart.

   När jag är helt nöjd ska jag köpa mig ett par Levis som sitter som en smäck! =)

 3. Tänk vilken belöning för dig att få köpa helt ny garderob pö om pö. Och detta i andra storlekar och i (kanske) andra butiker. Du har varit och är väldigt duktig.

  Ha en fin söndag

  • Tack! Hoppas du också har en skön söndag.

   Ja, jag har alltid trott att jag inte gillade att köpa kläder för att jag var stor och kläderna inte satt bra men nu verkar det som att jag helt enkelt inte gillar att köpa kläder. Men jag kanske vänjer mig, ändrar mig. Tycker i och för sig att det är värst att prova kläder på vintern, man har så mycket kläder som ska av och på i provrummet…

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation