Igår var första dagen på vår nya motionsutmaning som sträcker sig genom hela november, december och över julhelgen och allt. Nya övningar som känns roliga och utmanande. Är lite less på plankan och armhävningar. Jag och Emma rivstartade trots regn och mörker. Efter arbetsdagen igår så snörades springskorna på och jag fick tillfälle att testa mina senaste inköp, reflexväst, mössa och vantar. De var perfekta. Den där timmen som försvann gjorde att vi tyvärr inte vågade oss på Halmsjörundan, det är ett väldigt mörkt parti i skogen som vi inte kände oss bekväma i. Så den byttes ut mot en slinga runt utkiksplatsen, rush upp för em backe och sen jogga runt och nerför, 5 varv hann vi innan vi joggade tillbaka. Så dagen landade på 10min rask promenad, 37min jogging och 10 stycken upphopp. En bra start. Vi var otroligt nöjda över att ha kommit ut trots regn och mörker.

8 Thoughts on “Omstart

  1. Så otroligt bra gjort. Jag tog med joggingskorna till jobbet för en eventuell lunchpromenad. Kan behöva det idag. Har ett möte jag bävar för idag. Nu börjar allvaret på jobbet, så jag kan behöva dagsljus och luft mitt på dagen.

    • Hoppas du kom iväg på en promenad, man tjänar så otroligt mycket på det. Speciellt nu under hösten när det är mörkt när man kommer hem.

  2. Wow! Det är friskt vågat att ut och jogga om kvällarna! Tänk om jag någonsin blir så nyttig och duktig framöver ; ) Jag har precis dragit igång min egen viktblogg igen och det har gått ritkgit bra hittils!!

  3. Oh yes. vi var riktigt grymma igår ;D Måste ju säga att vi var riktigt vackra i våra reflexvästar också! 😉

  4. Elin, Elin, Elin.. Jag satt och kollade runt på din blogg och såg bilderna på dig!
    Vilken resa! Och vad snygg du är! 🙂

    Duktiga du! Snart är du i mål och jag också och… det är häftigt som attan 🙂

    Kram på dig!

  5. Åh! Precis vad jag behövde höra idag. Tack!!

    Visst är det häftigt, idag när jag och Emma sprang efter jobbet så kunde jag helt enkelt inte sluta flina vid ett tillfälle, tänk att där sprang vi två 5km efter att i två dagar jobbat 10 timmarspass och gått upp vid 4-5 tiden båda två. Jag är så glad att jag har blivit den människa jag är idag. Så glad.

    Kram kram!!! Jag tänker på dig titt som tätt nu när det närmar sig.

  6. WOW vilken brud!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation