Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 84,5
Nuvarande BMI 26,7
Veckans resultat -0,8
Totalt -20,9
Kvar till mål 4,5

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Det märks att resultaten börjar bli mindre nu men det är väl bara att vänta när man börjar närma sig slutet. Missförstå mig rätt, -0,8 är ett toppenresultat men det är långt från min -1,6 och liknande som jag fick för några månader sen. Jag har tyvärr börjat tappa lusten att räkna PP här senaste veckorna. Det märks lite på hela inställningen till viktminskningen. Det har känts lite motigt. Varför kan inte jag bara äta och motionera och hålla en sund vikt som andra människor? Men nu har jag bestämt mig, jag ska hålla kvar vid viktväktarna och att räkna PP tills jag gått i mål. Ett tag var jag inne på att se hur det skulle funka om jag slutade räkna och väga. Jag inser att jämviktsprogrammet är viktigt så jag kommer gå igenom det med. Efter det kommer jag ta en paus från VV ett tag och se hur det går. Med all denna nya motion så borde det gå bra, tillsammans med ett sundare tänk vad gäller portionsstorlekar på mat och mängd sötsaker om man vill unna sig något gott.

Idag tappade jag ytterligare en PP i mina dagliga, så nu är jag nere på 31 om dagen. Inte långt från 29. Kommer troligtvis hamna där vid målvikten. Sen på jämviktsprogrammet så läggs det på 6PP och då hamnar jag där jag var när jag startade räkna i april. Har för mig jag startade på 36 eller 37 om dagen. Det känns lyxigt så här i efterhand. Då fanns det plats för efterrätt, något som är svårt att lägga till idag utan att nalla av VB.

Nu är det nya friska tag mot målvikten som gäller. Positiva tankar om räknande och PP. Måste försöka hitta lite tid att laga någon rolig ny maträtt. Var tog all tid vägen när semestern var slut? Poff, borta.

Minus 20,9 kilo på 22 veckor. Det är inte fy skam.

13 Thoughts on “Vägning vecka 36

  1. Det är inte fy skam. Det är faktiskt hur bra som helst typ! 🙂

  2. Vet hur du känner det nu. Har tagit en paus i pp räknandet och vi får se hur det går nästa vecka. Även om det nu kanske tar lite längre tid än förut så är du snart i mål. Att bli guldemdlem är bra… då går du ju gratis sedan så länge du håller dig max två kilo över målvikten. Sattsa på det så har du en morot och ett mål att hålla.

    Grattis till veckans minus!

    • Jag har ju bara varit onlinemedlem och såna blir inte guldmedlemmar på samma sätt som medlemmar som går på möten. Har inte haft något bra utbyte av själva vägningarna på mötena så maken får vara min kontrollant, skriver upp vikten på en kalender på insidan av badrumsskåpsdörren och där kikar han alltid hur jag ligger till. =)

  3. Svar: Jag använder mig av matdagboken.se. Helt okej sida och är dessutom gratis 🙂

  4. Elin! Det är verkligen inte fy skam. Det är nästan 1 kg i veckan vilket är grymt bra!

    You can do this.
    Kram

  5. Även om det inte är -1,6 så är -0,8 en väldigt bra viktminskning. Du fortsätter att leverera helt fantastiska resultat. Jag är såååå imponerad!

  6. Smart med kalendern på insidan av skåpet, den ska jag kopiera när jag nått målvikt!
    Du är grymt duktig och jag tror inte det är många som fortfarande har resultat på -0,8 när de är så nära sin målvikt som du är. Låt det ta den tid det tar och längta efter, och se fram emot, dagen då du kan lägga på 6 fräscha propoints på dagsmenyn. Lite glass, lite godis, nån annan god efterrätt eller bara lite “lyxigare” mat. Jag tror verkligen jämviktsprogrammet är värt att fullfölja! Du har snittat 0,95 kg i veckan och det är INTE illa…
    Keep up the good work och se fram emot den härliga hösten!

    • Tack ska du ha, jag behöver verkligen få lite peppning att stanna med programmet. Enda nackdelen med att det gått fort är att jag inte riktigt hänger med i huvudet. Både med hur stark jag är och hur jag ser ut. Det kommer ta mycket längre tid att bearbeta detta än jag trodde innan.

  7. Var stolt över dig själv är du snäll. Du är så jättedukti. Vilken bedrift!

  8. Elin! Du är så sjukt duktig… så stolt över dig! 84,5 kg! bara 4,5 kg kvar till målet.. grymt 😀 keep up the good work puss

    • EMMA! Tack ska du ha, vi är duktiga båda två? Är det lördagar du och pappsen väger in er? Hur gick det i helgen? Vann du? =)

  9. Grattis, grattis, grattis vad grym du är! 20,9kg på 22 veckor är hur jäkla bra som helst! Jag vill också få såna resultat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation