Tiden går så snabbt. Redan har tre veckor passerat. Denna vecka har likt vecka 1 och 2 känts ganska lätt. Tills söndagen. Lagage kikärtspannkakor med fyllning till lunch och jag blev inte riktigt mätt. Sen blev det resterna av det till middag och återigen så var jag hungrig någon timme senare. Då är kvällen lång.

Målen för veckan var att gå 11000 steg per dag och rehabträna ryggen tre dagar. Sista målet var lite lätt satt. Jag har gjort övningarna alla dagar utom en då jag råkade somna lite för tidigt. Borde göra dem tidigare på dagen.

Startvikt: 103,7 kilo
Nuvarande 99,4 kilo
Veckans förändring: -1,5 kilo
Förändring totalt: -4,3 kilo
Målvikt: 80 kilo

Att rehabträna ryggen och att gå 11000 steg per dag känns inrotat nu. Definitivt stegen. Veckans mål är så mycket svårare än att gå de stegen varje dag. Målet är att inte ställa mig på vägen förrän nästa måndag. Kommer vara så svårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation