Det är något speciellt med första veckan. Jag försökte ge mig själv samma råd som jag alltid ger andra som precis börjat när de hör att jag gått ner mycket med Viktväktarna. Fuska ingenting första veckan och ge det en ordentlig chans så att du får ett bra resultat så du blir sporrad att fortsätta.

Startvikt: 103,7 kilo
Nuvarande 102,2 kilo
Veckans förändring: -1,5 kilo
Förändring totalt: -1,5 kilo
Målvikt: 80 kilo

Det har gått bra på alla fronter. Inga stora utsvävningar. Inga okontrollerbara sug efter godsaker.

11000steg per dag har gått mycket bra även om jag var tvungen att ta en liten “lägenhetspromenad” söndag kväll för att få de sista 100 stegen som fattades. Målet med de blå prickarna som man får om man håller sig inom sin hälsosamma zon med points varje dag har också klarats med råge.

Mycket nöjd med den första veckan. Nu mot vecka 2 och nya mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation