Lite sen med att rapportera status men i måndags var andra veckan med Viktväktarna avklarad. Det gick över förväntan med att klara mig inom min hälsosamma zon även vecka 2. Även denna vecka var målet över 11000 steg per dag och det har gått bra det med. Överdrev lite med antal mål för veckan så några har slarvats bort på vägen. De har inte med matintag att göra utan andra saker som påverkar mitt liv på andra vis. Ska justera till nästa vecka och inte ha så många olika mål utan fokusera på ett i taget.

Startvikt: 103,7 kilo
Nuvarande 100,9 kilo
Veckans förändring: -1,3 kilo
Förändring totalt: -2,8 kilo
Målvikt: 80 kilo

Glad över att det fortfarande känns enkelt och hanterbart. Sen vet ju jag att det är det i början. Underlättar. Funderade lite över att byta vägdag. Det är mer en mental grej. Varje ny vecka så nollställs ens veckobonus och när jag väger mig på måndagar så kan jag bli lite nojig under helgen och inte vilja använda den. Även om jag vet att jag går ner även om jag äter den. Det sitter bara i mitt huvud.

Så jag ska försöka se lite mer långsiktigt denna gång. Och behålla måndagarna som vägdagar och i stället inte vara rädd för att äta veckobonus på helgerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation